Apple a lansat noul iPhone SE: performanța iPhone 13 Pro încorporată într-un design deja cunoscut

 

Apple a făcut față prezentării din martie 2022. Evident, în situația actuală, merită să menționăm că difuzarea în Rusia a fost interzisă pentru prima dată cu o zi înainte de început, însă a fost deschisă în ultimul moment. Anunțul de bază se rezumă la faptul că iPhone 13 SE actualizat cu procesorul Apple 15 Bionic poate fi procurat cu un preț pe cât se poate de accesibil.

În ciuda zvonurilor și scurgerilor a noului design, iPhone SE a obținut un design asemănător cu modelul iPhone 6, care a fost lansat acum șase ani. Cadre uriașe în partea de sus și de jos, o cameră foto, protecție împotriva apei IP67, scaner de amprente Touch ID — am văzut deja toate acestea în iPhone SE din generația anterioară și chiar în iPhone 8. Culorile sunt, de asemenea, familiare: negru, alb, roșu.

Cu toate acestea, procesorul Apple A15 Bionic este acum instalat în interior - ca în iPhone 13 și iPhone 13 Pro . Având în vedere perioada lungă de actualizare iOS, smartphone-ul va rămâne relevant pentru perioadă îndelungată de timp. Și datorită unui procesor mai eficient din punct de vedere energetic, autonomia se va mări în mod considerabil.


 

În plus, noul iPhone SE a primit o sticlă de protecție durabilă ca în iPhone 13 Pro și suport pentru rețelele 5G. camera de 12 MP a rămas tehnic neschimbată, dar acum a fost adăugată puterea de calcul a Apple A15. De exemplu, Smart HDR 4, stiluri foto și alte caracteristici funcționează aici.

iPhone SE va fi pus în vânzare începând cu 18 martie, precomanda începe vineri-11 martie. În SUA, smartphone-ul va fi vândut cu prețul de 429 de dolari.

În plus, iPhone 13 și iPhone 13 Pro au fost prezentate în noua culoare Green Alpine. Precomanda va începe în această vineri, începutul vânzărilor va avea loc în data de 18 martie.



Nu rata ultimile actualități, abonează-te acum și află primult despre cele mai tari noutăți din lumea IT!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu