A devenit cunoscută data lansării noilor iPhone-uri 2018



Iată de ce inovații „pipărate” vom avea parte



Lansarea a trei smartphone-uri marca Apple, noi-nouțe, în 2018, a stârnit interesul a milioane de utilizatori IOS, care ard de nerăbdare să afla ziua mare când vor putea ține în mână cele mai proaspete și performante iPhone-uri ale acestui sezon. Acum câteva zile, portalul phonearena.com, a venit cu o veste uimitoare pentru internauți, referitor la data lansării și caracteristicile gadgeturilor pe IOS ale acestui an.

Conform unui raport care are la bază mărturiile a doi colaboratori Apple anonimi, pre-comandarea inovațiilor Apple ar putea fi posibilă în mai puțin de o lună, și anume pe 14 septembrie, iar lansarea mult așteptată este preconizată peste o săptămână. Încă o noutate BOMBĂ din aceeași sursă este că pe 18 septembrie vom putea descărca cel mai performant sistem de până acum, IOS 12.

Cele trei smartphone-uri: iPhone X s - 5,8 inch, Xs Max - 6,5 inch, ambele cu ecran OLED și iPhone XC - LCD (Liquid Crystal Display) - 6.1 inch. Modelele Xs vor avea același design specific dispozitivelor Apple, și vor fi „echipate” cu un chip mega performant, A12, de 7 nanometri. Nu va lipsi nici opțiunea TrueDepth, care permite utilizarea tehnologiei inovative, FaceID. Caracteristicile preconizate nu sunt oficiale, dar conform sursei citate, proprietățile ar putea să difere nesemnificativ.

Detalii despre enigmaticul iPhone XR, mai numit „iPhone 9”, „iPhone XS „iPhone xx” sau „iPhone 9,7", au descoperit și dezvoltatorii aplicației Apple Xcode, de unde aflăm că smartphone-ul va avea un procesor A10, ecran DCI-P3 și va fi disponibil într-o gamă largă de culori, la fel ca iPhone 5C. Adică este un tip de iPhone 7, cu display fără limite. Unii internauți chiar îl asociază cu iPhone SE 2. Reprezentantul seriei XC chiar dacă va funcționa cu un chip vechi, e dotat cu tehnologia FaceID, 3GB memorie operativă, ecran generos și va suporta două cartele SIM.


Într-un cuvânt, se pare că și de data aceasta producătorii Apple și-au propus să dovedească că sunt cei mai buni în lumea dispozitivelor mobile și că merg pas la pas cu performanța și inovația. Iar dacă deja stați ca pe ace până la marele eveniment, nu ar fi rău să încercuiți cu roșu în calendar cele patru zile care au toate șansele să devină virale:
  • 12.09.2018 (miercuri) – dezvăluirea apariției noilor modele iPhone 2018;
  • 14.09.2018 (vineri) – va fi posibilă pre-comandarea inovațiilor Apple;
  • 18.09.2018 (marți) – lansarea IOS 12;
  • 21.09.2018 (vineri) – probabil lansarea „oficială” a inovațiilor pe IOS din acest sezon.
Până atunci, profitați de ultimele zile calde ale verii, iar pentru a fi mereu la curent cu cele mai interesante inovații din lumea tehnologiei, nu ezitați să accesați blogul nostru. 

0 Comments:

Trimiteți un comentariu