Strângeți bani pentru noile iPhone-uri? Iată care vor fi prețurile



Deja sunt cunoscute detalii despre prețurile iPhone-urilor 2018

Admiratorii sistemului IOS au primit recent încă o veste incendiară referitor la costul mult așteptatelor iPhone-uri, noi detalii, și denumirile lor speciale, care se deosebesc considerabil de numele fraților din seriile precedente. Informațiile au venit din aceeași sursă care ne-a anunțat ceva timp în urmă data lansării - Macerkopf - o publicație germană dedicată fanilor tehnicii pe IOS, și se pare că nu au dat greș.




Inovațiile marca Apple se dovedesc a fi destul de accesibile pentru publicul larg, având prețuri pe măsură, care nu depășesc mult costul inițial al celor mai populare smartphone-uri din prezent, seria 8 și X. Să începem cu numele deosebite ale mult râvnitelor telefoane marca Apple.

Reprezentatul seriei a „noua” - Iphone XC


Primul reprezentant, numit anterior „xx” sau „9,7”, pentru ca în cele din urmă producătorii să aleagă o denumire scurtă, dar mega sugestivă, iPhone XR (mai numit și iPhone 9). Smartphone-ul va fi înzestrat cu un ecran LCD, cu diagonala 6,1 inch, fără margini, va funcționa pe un procesor mai vechi, dar îmbunătățit considerabil, A10, cu 64GB / 256GB memorie internă și va fi disponibil într-o gamă largă de nuanțe stilate. Prețul acestuia va fi aproximativ ca a lui iPhone 8 la data lansării (~699$ / 849$), foarte accesibil pentru performanța pe care o oferă. 

iPhone Xs – mai mic, dar super puternic



Cel mai mic din inovațiile Apple, după diagonala display-ului, este iphone XS, cu un ecran de 5.8 inch. Acesta este dotat cu un ecran OLED, iar la capitolul performanță, modelele sunt ceva mai avansate decât popularul iPhone X, cu 4 GB memorie RAM față de 3GB din prezent și cel mai performant chip din prezent, A12, pe 7 nanometri. Vestea intrigantă despre toată gamă dispozitivelor este că acestea ar putea fi lipsite de fingerprint, iar FaceID-ul  va fi îmbunătățit considerabil. Xs va avea un preț aproape ca la iPhone 8 Plus la data lansării (~899$ - 64GB; 1049$ - 256GB; 1199 – 1199$). 

iPhone Xs Max – pentru performanță maximă



2018 este un an special pentru Apple, atât prin numărul de dispozitive lansate, trei în loc de două, dar și prin sintagmele alese pentru inovațiile ce urmează să fie lansate în mai puțin de o săptămână. Cel mai norocos din toate punctele de vedere, este fratele mai mare iPhone Xs Max, și nu „Xs Plus”, cum se obișnuia să fie numită varianta cu ecran mai generos, care se presupune a fi de-a dreptul bestială, cu o diagonală de tocmai 6,5 inch. Cele două modele vor fi lansate și într-o nuanță nouă, auriu (Gold), asemeni generației a opta de anul trecut. Prețul incendiarului Xs Max va fi aproximativ ca a lui iPhone X la data lansării (~999$ - 64GB; 1149$ - 256GB; 1299$ - 512GB), astfel nu trebuie să vă alarmați de o posibilă scumpire. 

În concluzie, păstrați-vă emoțiile tari pentru miercurea viitoare, care se așteaptă a fi de-a dreptul incendiară. Iar pentru alte informații „fierbinți” din sfera electronică, nu ezitați să accesați blogul nostru. Noi ținem pasul cu inovațiile tehnice, și ne place să împărțim cele mai noi informații, anume cu voi. 

1 Comments: