Xiaoxun S2 - noul ceas inteligent, proaspăt lansat de Xiaomi


Iată cu ce inovații a fost dotat gadgetul chinez!




Compania chineză, Xiaomi, al treilea mare producător de dispozitive electronice din lume, iubește să își bucure admiratorii cu gadgeturi deosebite prin performanță și design inedit. Chiar ieri, 10 septembrie 2018, producătorii din Beijing au lansat pe piață un ceas pentru copii, cu ecran color, Xiaoxun Children Smartwatch S2, care a reușit să își farmece fanii de la prima vedere, dornici să „guste” din inovațiile noului device inteligent.

Poate că pentru unii ceasurile smart sunt o invenție puțin uzuală pentru viața de zi cu zi, dar cei de la Xiaomi țin să ne demonstreze inversul. Ce poate să vă ofere un smartwatch? În primul rând securitate suplimentară copiilor voștri, accesibilitate în utilizare și alte specificații tehnice mega utile, la un preț pe măsură, de doar 45$. 


Prin ce este norocos gadgetul Xiaoxun S2?




Ceasurile brandului legendar au fost înzestrate cu un ecran tactil, color, cu diagonala 1,3 inch, protejat de un strat din sticlă rezistentă, Corning Gorilla Glass, cu efect 2.5D, care face exploatarea acestuia mult mai intuitivă și ușoară. Nu au putut să lipsească nici modulele GPS, Wi-Fi și slotul pentru cartelă SIM îmbunătățite, cu ajutorul cărora acum este mult mai ușor să aflați în timp real locația unde se află copilul dumneavoastră.


Gadgetul de mână este rezistent la apă, praf și este dotat cu numeroși senzori care oferă date despre activitatea fizică a posesorului: distanța parcursă, numărul de pași, numărul caloriilor consumate etc. Și la capitolul autonomie, dispozitivul de la Xiaomi a devenit mai puternic, datorită bateriei optimizate până la 730 mAh, care oferă până la 5-7 zile de utilizare combinată. Ceasul poate fi monitorizat cu ajutorul unei aplicații simple pentru telefon, iar în situații excepționale indispensabilul buton SOS, amplasat pe partea laterală, cu o singură apăsare va face posibilă conexiunea imediată cu un adult. Securitatea este elementul cheie al acestor dispozitive. 

Xiaomi ne promit lansarea unui gadget inteligent și pentru maturi





Tot ieri, producătorii chinezi au venit cu o veste bună și pentru admiratorii brățărilor fitness, Mi Band, colecția cărora se va îmbogăți încă cu un model, în mai puțin de o lună. Gadgetul Smart a trecut cu brio toate testele tehnice, iar acum se află la etapa producției în masă. Brățara va fi dotată cu numeroase funcții inovative, și va fi disponibilă la un preț mai accesibil ca niciodată, de doar 30$.

Noul Mi Band 3 se va deosebi de predecesorii săi prin greutatea mult mai mică și modulul NFC, prezent deja pe smartwatch-urile Samsung, care permite achitarea cumpărăturilor, plății pentru transport și acces în locații unde se utilizează sistemul Mi Pay. Dar, cu părere de rău, de acest serviciu util și foarte comod se vor putea bucura doar locuitorii Chinei. Să sperăm că inovația va ajunge cât mai rapid și la noi. Până atunci, vă așteptăm pe blogul nostru cu noi știri „proaspete” din lumea tehnologiei.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu