Apple a lansat primul ceas smart, cu ecran „fără limite”




Apple Watch Series 4 - cel mai performant gadget al anului 2018!



Odată cu lansarea celor trei iphone-uri revoluționare, XS, XS Max și XR, producătorii Apple au decis să își bucure admiratorii și cu un gadget de toată frumusețea, incendiarul Apple Watch Series 4, device-ul care a reușit chiar de la lansarea să pună noi standarde în lumea smartwatch-urilor de top. Era și de așteptat, gigantul din Cupertino se pricepe bine la capitolul ceasuri inteligente, menținându-se stabil în fruntea topurilor. 

Mai mult spațiu, mai multă productivitate


Watch Series 4 se deosebește mult de confrații săi din generațiile anterioare, Series 2, 3, în primul rând prin display-ul imens, cu marginile rotunjite, care se contopește lin cu carcasa din aluminiu. Acum aveți parte de mai mult spațiu pentru notificări, dar și de un accesoriu care arată de-a dreptul stilat. Dimensiunea mai mare a ecranului vă permite să adăugați mai multe informații pe cadran: ora, data, temperatura, cronometru, nivelul de radiație UV sau ceasul deșteptător. Ordinea aplicațiilor poate fi personalizată după bunul plac, la fel puteți adăuga și o imagine de fundal sau un screensaver dinamic, cu animații pe fundal, pentru a dezgheța un pic rutina zilnică.


Series 4 – companionul perfect în orice situație





Modelele din seria 4 au devenit și mai rezistente la apă, praf, și pot face față chiar și celor mai „adânci” provocări (vă puteți scufunda până la 50 m, fără a vă face griji de integritatea gadgetului dvs.). Inovația funcționează pe baza procesorului S4, de două ori mai productiv decât S3 din seria 3, lansat acum un an. Datorită senzorilor optimizați, ceasul smart acționează mult mai rapid în situații excepționale, contactând automat serviciile de urgență (dacă posesorul a căzut și nu se mișcă mai mult de 60 secunde, gadgetul activează automat butonul SOS).  Pentru persoanele care au probleme cardiace, device-ul poate înregistra activitatea electrică a mușchiului cardiac, în doar 30 de secunde, oriunde vă aflați, asemenea unui examen electrocardiografic profesionist (ECG). Datele pot fi transmise imediat medicului de familie, fără a pierde prea mult timp pentru a merge la spital.



La fel de stilat, dar mult mai performant!




Gadgetul Smart dă dovadă și de un grad înalt de autonomie, comparativ cu alte dispozitive din acest segment, oferind până la 18 ore de utilizare în regim full, un rezultat destul de bun pentru ecranul mare care consumă multă energie, dar și pentru posibilitățile pe care le oferă. Ce ține de design, producătorii Apple sunt destul de conservatori la acest capitol, și din 2015 aspectul ceasurilor smart practic nu s-a schimbat.

Dispozitivele din seria a patra și-au păstrat același design ergonomic, cu excepția ecranului care a mai tăiat din margini, iar încă o veste bună este că curelele de pe modelele anterioare se potrivesc perfect și cu inovațiile acestui an. Partea din spate a modelelor din 2018 este din ceramică, pentru și mai multă comoditate la atingere. S-a îmbunătățit și butonul Digital Crown, care a devenit tactil, oferind o experiență de utilizare mult mai rapidă și confortabilă. Difuzorul oferă un sunet de două ori mai puternic, calitativ decât modelele precedente. Într-un cuvânt toate caracteristicile mai vechi, au fost optimizate conform ultimelor standarde.



Vânzările ceasurilor inteligente Series 4 vor începe în mai puțin de o săptămână, pe 21 septembrie, în 16 țări ale lumii. Cu părere de rău noi nu facem parte din această categorie, și mai avem de așteptat până când inovațiile vor ajunge și în Moldova. Până atunci nu pierdeți cele mai fierbinți știri din lumea tehnologiei, de pe blogul nostru. Noi ținem pasul evoluției tehnologice, și nu ezităm să ne împărtășim cu voi.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu