Colecția Xiaomi se va îmbogăți cu 3 televizoare pe Android TV


Producătorii Xiaomi ne pregătesc o surpriză SMART

Compania chineză, Xiaomi, a treia în topul celor mai populari producători mondiali de smartphone-uri, poreclită de unii „producător al clonelor de Iphone”, a reușit să își găsească nișa și în domeniul TV, lansând pe piață în toamna anului 2013 primul reprezentant al televizoarelor chinezești. Device-ul digital s-a dovedit a fi promițător, adunându-și rapid admiratorii, și oferind companiei din Beijing încă un imbold să meargă mai departe. Și se pare că nu au dat greș.  Astăzi, logo-ul Xiaomi poate fi găsit pe o gamă variată de produse: telefoane, televizoare și tot felul de gadgeturi smart, ba chiar și transport electric, pentru iubitorii de senzații tari.  



Au ajuns în top 10 la doar 5 ani de experiență TV

La capitolul televizoare, compania din Beijing face parte din top 10 cei mai mari creatori TV din lume, alături de Hisense, LG și Samsung, și asta după doar 5 ani de prezență pe piața mondială. Creativi din fire, producătorii chinezi nu ezită să își bucure admiratorii cât mai des cu noi generații de device-uri, mai compacte, mai rapide, mai stilate și mai smart. Zilele acestea, fanii tehnicii Xiaomi au primit vestea mult așteptată: compania se pregătește de lansarea a trei modele de televizoare noi-nouțe, cu procesoare optimizate, SoC Amlogic.
Televizoarele inteligente au început să prindă amploare pe piață, datorită posibilităților nelimitate și performanței înalte pe care le oferă. Dacă un televizor clasic poate fi asociat mai mult cu o „cutie” care oferă accesul la mai multe posturi TV, dependentă nemijlocit de operatorul de cablu pe care l-ați ales, televizoarele Smart sunt un sistem inovativ de entertainment, care aduc o gamă largă de posibilități nelimitate, capabile să „coloreze” rutina zilnică: conexiune la internet, redarea conținuturilor grafice în diferite formate sau conectarea cu alte dispozitive, cum ar fi: smartphone-urile, tabletele, laptopurile sau chiar PC-urile.

Modele Mi 4 Pro deschid o nouă eră digitală

Cel mai popular model produs de Xiaomi, este incendiarul Mi TV 4A, cu un ecran de 32 inch, care s-a vândut ca pâinea caldă, într-un 1000,000 de exemplare, în doar 8 luni de la lansarea pe piață. Secretul se ascunde în politica companiei, care pune accentul pe design modern, ecrane fără margini, acustică high-ed și prețuri de buget, mult mai accesibile în comparație cu alte dispozitive din acest segment. Dacă până acum dispozitivele multimedia de la Xiaomi aveau la bază un sistem de operare bazat pe Android, compania de la Beijing a decis să treacă total la Android TV și un alt tip de procesoare și mai performante, Amlogic. Modelele noi, Mi 4 Pro, Mi 4A Pro și Mi 4C Pro, vor avea la bază cea mai nouă versiune de Android TV, 8.1. 


Cel mai performant dintre dispozitivele inteligente este fratele mai mare, Mi 4 Pro, care va fi înzestrat cu un display 4K, 2GB memorie operativă și procesorul Amlogic T960X.  Modelul de mijloc, Mi 4A Pro, va avea un ecran cu rezoluția 1920 х 1080px, un procesor Amlogic, versiunea T950X și 2GB de RAM. Iar fratele mai mic, Mi 4C Pro va primi un display cu 1280 х 720px, 1GB memorie de operare și același procesor ca și la varianta A, SoC Amlogic T950X. Pentru că procesoarele Amlogic sunt o invenție nouă în lumea tehnologie, încă nu se cunosc prea multe detalii despre numărul de nuclee, frecvențele de operare și procesorul grafic.
Lansarea se planifică la sfârșitul lunii septembrie, începutul lui octombrie, și se promite a fi de-a dreptul incendiară. Până atunci urmăriți cele mai noi vești din lumea tehnologiilor multimedia, de pe blogul nostru. Și nu uitați, „tehnologia este natura oamenilor moderni!Octavian Paz

1 Comments:

  1. WOW just what I was searching for. Came here by searching for uşak escort

    RăspundețiȘtergere