Încă o surpriză enigmatică de la Samsung: căștile wireless Samsung Buds


Samsung ne promite un început de 2019 plin de „daruri”!


Și pentru că fiecare an nou ne aduce un sac plin de schimbări și cadouri, se zvonește că și gigantul coreean, Samsung ne pregătește o delectare electronică. Zilele acestea, internauții au început să discute intens despre anunțul neașteptat venit de la insiderii Samsung, că compania se pregătește pentru lansarea unei noi „familii” de căști fără fir, sub denumirea: Samsung Buds. Vestea a apărut în publicația destinată fanilor Samsung, SamMobile, de unde aflăm că sub-brandul Samsung Buds ar apărea în documentația Oficiului Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală.

Căștile audio sunt un domeniu dezvoltat pe larg de producătorii mondiali cunoscuți, precum Fresh 'N Rebel, Harman Kardon, JBL, Sven, Skull Candy sau A4Tech, care ne oferă tot felul de accesorii audio: cu fir sau fără, earphones – fie ear-buds sau in-ear, headphones, și chiar mono. Nu cedează locul în topul creatorilor de căști, cu calități de redare a sunetului, excepționale, nici compania Samsung. Unul din cele mai populare accesorii audio wireless de la Samsung, sunt căștile Gear IconX, cu un design ergonomic, pentru fixare sigură și monitorizare a mișcării. 

Samsung Buds deschid o nouă era audio


Dacă să apelăm la prietenul nostru virtual, Google Translate, cuvântul englez „buds” se traduce ca „muguri”, aceasta ar putea fi o aluzie la forma și mărimea viitoarelor gadgeturi wireless. Cât de comode sunt totuși căștile fără fir? Cred că aici părerile se împart în două tabere. Căștile wireless au apărut ca soluție a problemei veșnice a firelor încâlcite, și au început să fie utilizate pe larg de iubitorii de tehnică smart, după ce cei de la Apple au lansat primul smartphone fără mufă Jack.

Din publicația fanilor Samsung nu aflăm prea multe amănunte despre specificațiile tehnice ale accesoriilor audio, Samsung Buds, unicele detalii fiind că ar putea fi înzestrate cu asistentul inteligent Bixby 2.0 și conexiunea prin Bluetooth, versiunea 5.0. Unii internauți sunt de părerea că la capitolul design, producătorii coreeni vor păstra varianta Gear IconX, care s-a dovedit a fi destul de cotată în rândul utilizatorilor, în special a sportivilor care optează pentru o pereche de căști cu fixare sigură. Inovația coreeană ar putea fi dotată și cu un senzor fitness tracking, cu o funcționalitate mega sporită. 


Tot din publicația SamMobile, aflăm că anunțul oficial despre lansarea Samsung Buds va apărea la începutul anului viitor, iar lansarea se preconizează în cadrul expoziției de produse electronice, CES 2019, care va avea loc în ianuarie, în orașul Las Vegas (Nevada, SUA).

Deci, cred că e timpul să vă pregătiți urechile pentru senzații tari, iar pentru știri „hot” din lumea tehnologiei, nu ezitați să vizitați blogul nostru. „Tehnologia avansată nu poate fi deosebită de magie.” Arthur C. Clarke

0 Comments:

Trimiteți un comentariu