Oppo A1x, cel mai ieftin smartphone al brandului a fost lansat de curând


Oppo a lansat smartphone-ul A1x. La momentul de față este cel mai accesibil dispozitiv din întreaga serie a anului 2023. Imediat îți relatăm ce oferă noul dispozitiv la prețul său.

Ecranul smartphone-ului suportă o rată de reîmprospătare de 90Hz. Aceasta este o caracteristică perfectă având în vedere prețul. În comparație, iPhone 14 la prețul său oferă ecrane de 60Hz.



Oppo A1x rulează rapid și fără probleme. Rezoluția afișajului este scăzută (HD+), dar acest lucru va asigura o frecvență stabilă de 90 Hz. Viteza de lansare a aplicațiilor a fost majorată în comparație cu modelele anterioare datorită UFS 2.2 și a memoriei LPDDR4x.

Specificațiile Oppo A1x:

Ecran: 6,56 inch, IPS, 720x1612, 90Hz, 600 nits, protecție din sticlă Panda;

Procesor: Dimensity 700;

Memorie: 6+128GB;

Baterie: 5000 mAh (10W);

Camere foto: principală de 13MP, senzor de adâncime de 2MP, frontală de 8MP;

OS: ColorOS 13 bazat pe Android 13;

Conectivitate: microSD, 5G, 5G, GPS, NFC, USB Type-C 2.0, Wi-Fi 802, Bluetooth 5.3, jack de 3,5 mm.



De asemenea, smartphone-ul oferă protecția de IP54 împotriva apei și a prafului. Scannerul de amprente lateral este responsabil pentru deblocare. Dezavantajele presupun carcasa din plastic, lipsa difuzoarelor stereo, încărcare rapidă slabă și camere "mediocre".

Preț și disponibilitate

Startul vânzărilor deja a avut loc în China. Există șansa că dispozitivul curând va ajunge și pe rafturile magazinelor noastre, așa cum s-a întâmplat cu cel mai recent model Oppo. Prețul în China ajunge la 399 de yuani

Cu siguranță, ai rămas impresionat de noul Oppo, ei bine, pentru ca tu să nu ratezi ultimele noutăți și lansări de smartphone-uri abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu pe unda hi-tech!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu