TOP 5 aparate de aer condiționat cu design neobișnuit




Se apropie vara, iar cea mai discutată temă printre utilizatori, este fără îndoială, ce aparat de aer condiționat să alegem. Tehnica de climatizare a devenit un must-have în zilele noastre, mai ales pentru cei ce lucrează la birou, dar și pentru apartament sau casă. De ce? Pentru că ne ajută să creăm temperatura optimă în încăperi, chiar și atunci când după fereastră sunt peste 30 de grade.

Și totuși, indiferent cât de eficient este un aparat de aer condiționat, ce consum de energie are, sau cât de rapid și ușor răcește aerul, totul pare o istorie tristă dacă transformă încăperea într-un interior puțin atractiv, știrbind la propriu din designul general. Ca să combinăm ambele laturi, atât cel estetic, cât și funcțional, am adunat un TOP cu 8 aparate de aer condiționat moderne, cu design neobișnuit, care pot deveni un adevărat element de design. Pe bune! Hai să începem.

Hisense PURPLE Art Design DC


Designul minimalist tot mai mult ia amploare în rândul electrocasnicelor, inclusiv pe aparatele de aer condiționat de tip split. Și iată că cei de la Hisense au decis să ne ofere o serie de climatizoare cu design unic, în nuanțe mega stilate. Cel mai popular din ele rămâne a fi modelul Purple, din plastic rigid, cu textură lucioasă. Încă un detaliu de design este display-ul integrat direct în carcasă – MIRAGE display, care este reda imaginea prin plastic, într-o nuanță de albastru.

La capitolul tehnic, aparatul de aer condiționat Hisense are compresor cu Inverter, nu este zgomotos (24 decibeli nivelul maxim de zgomot), a fost dotat cu regim Night Mode și patru viteze de răcire. În plus, aparatul este dotat și cu un șir de filtre: Ultra Hi Density, fotocatalitic, antibacterial etc. Modelul are atât funcția de răcire, cât și încălzire și poate lucra și în regim de pauză, cu puterea de doar 175W.

Gree Beauty


Încă un aparat de aer condiționat split-system cu design deosebit, care se va integra perfect în orice casă sau apartament modern. Modelul are u nivel de zgomot foarte redus (doar 21 decibeli), poate fi controlat cu ajutorul unei telecomande specialei și, în plus, pot fi adăugat numeroase filtre de curățire a aerului. Un din funcțiile smart ale acestui climatizor este regimul de încălzire imediată. De asemenea, avem timer și Night Mode, pentru un somn liniștit. Din specificații interesante, mai putem menționa: dezghețarea automată a blocului extern, o funcție utilă, mai ales pe timp de ger.

LG ART COOL 


Probabil una din cele mai creative idei de design, care la prima vedere, nici nu ne duce cu gândul la un aparat de aer condiționat. Ideea le-a venit producătorilor brandului LG, care au creat o serie întreagă de climatizoare pur și simplu deosebite: în nuanțe de gri sau albastru, din sticlă călită și chiar un model decorat cu un tablou pe față, ales în funcție de dispoziție. (LG Art Cool Gallery).


Un alt model la fel de popular este LG Stylist A09IWK, cu iluminare LED în formă de cerc pe centru. Sistemul LED poate lumina în mai multe nuanțe: albastru, roz etc, în funcție de atmosfera pe care doriți să o creați în încăpere. Aerul poate fi nu doar răcit, ci și curățat cu ajutorul filtrelor antibacteriene sau funcția de ionizare. În plus, modelul distribuie aerul rece în încăpere în trei direcții concomitent, dar și are un nivel de zgomot, de aproximativ 19 decibeli.

Xiaomi Floor Standing AC C1


Chiar dacă brandul Xiaomi este popular mai ales în ramura smartphone-urilor și gadgeturilor, producătorii chinezi s-au apucat și de electrocasnice. Începând cu 2019, aceștia au început să creeze și aparate Air Conditioner, cu o construcție deosebită, în formă de cilindru. Xiaomi Floor Standing este un aparat de aer condiționat mobil, care nu necesită instalarea pe perete. Modelul este dotat cu două sisteme de răcire, de 5100W și una de încălzire, de 5650W. Datorită construcției speciale, aerul este distribuit în patru direcții concomitent, la o depărtare totală de până la 8 metri. Conform producătorul, modelul se va integra perfect într-o încăpere cu dimensiunea de 20 – 32m2. Iar în plus, aparatul poate fi gestionat direct de pe smartphone, prin aplicația Mi Home.

Timberk Laguna Art


Iar în încheiere, un aparat de aer condiționat pentru cei pasionați de Roșu, care, spunem noi, arată pur și simplu bestial. Modelul este disponibil și în alte nuanțe interesante, precum: textură lemnoasă în nuanța închisă (S10LW) sau deschisă (S10DW), dar și varianta Roșu de foc, perfectă pentru încăperile unde e nevoie de un accent „fierbinte”. În general, modelele au o funcționalitate modestă, fără Inverter, dar cu regimuri utile, precum: Night Mode, timer pentru 24h și indicator de temperatură.

Și după cum spuneam la început, vara ne bate la ușă. Astfel, e timpul potrivit să ne apucăm de căutat un prieten specializat în climatizare. Căci, după cum spun studiile, temperatura atmosferică are efecte directe asupra stării noastre de bine, eficiență de lucru și chiar sănătate. Aveți grijă de voi!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu