Producătorii Hyper au inventat o baterie externă cu posibilități „cosmice”


Hyper Juice – bateria viitorului!


Bateriile externe, mai numite și power bank-uri sau acumulatoare portabile, au devenit o necesitate extrem de vitală în era tehnologiilor performante, întrucât, odată cu avansarea puterii de procesare a dispozitivelor, crește și consumul rapid al energiei. Acest device „prietenos” a fost inventat pentru a rezolva cea mai frecventă problemă a secolului, descărcarea rapidă a dispozitivelor. Printre producătorii de top ale acestor gadgeturi „darnice”, se numără companii populare precum Xiaomi, Samsung, Asus, Fresh 'N Rebel, Remax și altele.   

Cât de utilă este o baterie externă? Imaginați-vă că înainte de o călătorie importantă la munte, un picnic la natură sau orice altă aventură într-un loc unde nu găsim prea multe prize, ați uitat să vă încărcați dispozitivele: telefonul, tableta sau laptopul, sau chiar dacă le-ați încărcat s-au descărcat prea repede și ați ajuns la limita 0. Sună înfricoșător, nu? Cel mai bun prieten în aceste momente, cu siguranță va deveni un power bank, gadgetul indispensabil ce ține locul unui acumulator obișnuit, și este destinat suplinirii rapide cu energie a device-urilor care și-au pierdut „puterile”.  

Hyper Juice deschide o nouă eră a power bank-urilor de excepție!


Compania relativ nouă pe piața dispozitivelor electronice, Hyper, specializată predominant în crearea acumulatoarelor externe stilate și cu capacități mari, a lansat recent „cea mai puternică baterie externă” creată vreodată, cu o capacitate record, de tocmai 27000 mAh (capacitatea maximală permisă pentru transportarea la bordul unui avion în SUA). Invenția inedită, Hyper Juice, permite încărcarea completă a trei dispozitive performante, într-un timp foarte scurt, de exemplu a unui MacBook Pro (87W), a unei tablete Apple Ipad (29W) și a unui iPhone X (18W). Cu un astfel de gadget te poți porni fără frică și în cele mai provocatoare locații.

Cu Hyper Juice hiperactivitatea nu mai este o problemă


Inovația „voinică” de la Hyper este dotată cu două porturi USB-C (100 + 60W) și un port USB-A 3.0 (18W), înzestrat cu tehnologia Fast Charging, Qualcomm Quick Charge 3.0. Puterea totală a încărcătorului extern ajunge până la 130W, o capacitate record pentru acest tip de dispozitive. HyperJuice este compatibil cu standardul USB Power Delivery, care permite dispozitivelor să transmită și să primească până la 100W concomitent, printr-o singură conexiune. Ca să înțelegeți cât „ageră” este bateria de la Hyper, în comparație cu alte device-uri, majoritatea notebook-urilor necesită până la 20-65W.

Pe lângă faptul că Hyper Juice încarcă rapid orice dispozitiv, și el însăși își suplinește rezervele de energie cu viteza luminii. Cu ajutorul unui încărcător USB-C de 100W, bateria externă poate fi încărcată complet, timp de o oră, iar cu un încărcător de 60W, în aproape două ore. Device-ul super-puternic de la Hyper vine în mai multe configurații, cea mai simplă ajungând până la 149$. Conform ultimelor anunțuri, vânzările vor începe în luna noiembrie. 

Dacă v-am intrigat și de data aceasta, nu ezitați să fiți cu ochii pe blogul nostru. Noi mergem la pas cu cele mai populare invenții ale timpului, și nu ezităm să vă ținem la curent și pe voi. Și nu uitați „tehnologia este arta de a transforma teoria în practică.” Marcio Barrios

0 Comments:

Trimiteți un comentariu