TCL a confirmat oficial că în viitorul apropiat va lansa televizoare ce vor activa prin gestionarea Google TV shell bazată pe Android TV


Producătorul chinez, televizoarele căruia au căpătat o popularitate din ce în ce mai mare pe piața internațională, a anunțat că modele noi bazate pe Google TV vor apărea în următoarea lună sau două. Directorul executiv al companiei, Shalini Govil-Pai, a dezvăluit informațiile date în cadrul unui interviu pentru StreamTV Show 2021. Cu ceva timp înainte, TCL a confirmat faptul că noile televizoare, ce vor activa cu implicarea Google TV, vor oferi cumpărătorilor MiniLED și QLED ecrane cu o rezoluție de 8K, precum și un suport pentru cele mai moderne tehnologii.

Deocamdată nu se cunoaște dacă aceste televizoare vor avea la bază serviciul de streaming pentru jocuri Google Stadia, ce vor fi disponibile pentru utilizatori începând cu săptămâna viitoare pe Chromecast cu implicarea Google TV.



În luna septembrie a anului trecut, a fost raportat că Google intenționează să înlocuiască complet Android TV cu Google TV până în 2022, cel puțin în ceea ce privește dispozitivele pentru consumatori.

Și precum cunoașteți deja, seria televizoarelor Samsung QLED înglobează modele performante cu specificații inedite și o calitate a imaginii ce redă orice detaliu într-o rezoluție de invidiat. Odată ce aveți de gând să procurați televizor din gama QLED, OLED, Smart TV sau NeoQLED este cazul să aflați mai multe detalii și să țineți cont de specificațiile fiecărui model în parte. Cert este faptul că indiferent de alegerea făcută, televizoarele acestei serii îți vor oferi cele mai plăcute emoții la vizionarea filmului sau a serialului preferat.

În cazul în care tu mereu vrei să afli primul cele mai hot noutăți din lumea tehnologiilor moderne, fii cu ochii pe noi!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu