Notebook Samsung Galaxy Book Fold 17 cu ecran pliabil - în curând pe piață

 

Notebook-ul a fost prezentat în spotul publicitar prezentat la expoziția SID 2021

Insider-ul renumit Ice Universe a anunțat că compania Samsung pregătește lansarea primului său notebook cu ecran pliabil ce va fi prezentat publicului larg sub denumirea de Samsung Galaxy Book Fold 17.

Deja de trei ani la rând, pe net circulă informația că Samsung este în proces de creare a unui astfel de dispozitiv. Și iată, recent acesta a fost prezentat în spotul publicitar la expoziția SID ce a avut loc în acest an.



Este posibil ca notebook-ul real să difere de cel ce este reprezentat pe fotografiile oficiale ce au fost prezentate la expoziție. În spotul video, dispozitivul este dotat cu o ramă îngustă pe perimetrul display-ului de 17 inch și cu o cameră ascunsă sub ecran.

Reamintim că anul trecut compania Lenovo a anunțat notebook-ul ThinkPad X1 Fold cu display OLED pliabil și cu o rezoluție de 2048x1536 pixeli. Pentru prima dată acesta a fost prezentat la expoziția CES 2019 drept – primul PC pliabil din lume.



Și odată ce noi abia suntem în așteptarea unei lansări de proporții, noi vă reamintim că insider-ul Ice Universe deja de mult timp prestează informații veridice referitor la prezentarea device-urilor ce abia vor avea loc. Să credeți pe cuvânt sau nu, această opțiune rămâne la discreția dvs. Noi însă, vă propunem să ne urmăriți cu atenție, pentru a nu rata ocazia de a afla ultimile noutăți din lumea IT!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu