Xiaomi a prezentat un TV nou: 50 de inch și 4K la prețul unui smartphone

 

Îți vine să crezi? Nouă DA!

Seria Xiaomi TV ES 2022 întâmpină un nou membru

Noua versiune de 50 de inch a televizorului a obținut denumirea de Xiaomi TV ES50 2022. Ea deține același număr de funcții ca și cele trei variante anterioare. Diferențele apar la nivelul ecranului și luminozitatea acestuia ce la momentul de față numără 600 niți în loc de 700 anunțate anterior. Despre acest fapt menționează revista GizmoChina. Rezoluția ecranului este de 3840x2160 pixeli (4K), iar rata de reîmprospătare presupune – 60 Hz. Mai mult unghiul de vizualizare este de 178 grade! Fenomenal, ce zici?

Mai mult, avem vești bune pentru cei, care țin mult la sunetul de calitatem noul model de televizor este dotat cu sistemul Dolby Vision.



Și ceva mai interesant – modelul nou susține tehnologia compensării dinamice a calității imaginii MEMC. Datorită acestei inovații, imaginea este cu mult mai lină, iar detaliile în special în timpul scenelor dinamice sunt cu mult mai clare. Iar pentru un sunet și mai dinamic, tu poți să procuri adițional și un soundbar Xiaomi Mi TV!

Majoritatea televizoarelor Xiaomi și noul model în special este dotat cu chip-ul special MediaTek MT9638 ce este compus dintr-un procesor din 4 nuclee ARM Cortex-A55 și a procesului grafic ARM Mali G52 (2EE) MC1. Acesta activează în pereche cu memoria operativă de 2 GB și 32 GB de memorie incorporată ce este partajată de MIUI pentru TV 3.0 pe bază de Android. Mai mult, la el tu poți conecta și un media player Xiaomi Mi Box S!



Conexiunile noului televizor presupun mai multe adaptoare de conexiune wireless WI-FI 802.11ac și Bluetooth 5.0 LE, trei porturi HDMI, două pentru USB, interface atractiv.

Xiaomi TV ES50 2022 deocamdată poate fi cumpărat cu un preț record de 377 dolari! Însă nu este clar până în prezent, când acest televizor va apărea în Europa și în special la noi în țară. Rămâne doar să așteptăm.

Și odată ce tu ai intenția să afli printre primii toate actualitățile din lumea IT, atunci te invităm chiar acum să te abonezi la blog-ul nostru și să nu ratezi nicio noutate!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu