Apple va lansa noul iPhone ce va întrece la capitolul memorie pe toți predecesorii săi

 

Se pare că noua serie de iPhone 14 va fi dotată cu o capacitate de memorie fără precedent. Lansarea va avea loc în toamna anului 2022.

Conform datelor MacRumors, memoria operativă a noii serii de iPhone va constitui 8 Gb. Un astfel de volum cel puțin va fi prezent la noul iPhone 14 Pro.

Este cazul să vă reamintim că volumul maxim al memoriei pe care îl ofereau modelele iPhone 12 Pro și iPhone 13 Pro constituia 6 Gb.

Datele ce se referă la schimbările ce vor avea loc au fost confirmate de sursa ce se ocupă de transportarea internă a modelelor. Se presupune că componentele memoriei noului flagship iPhone 14 sunt deja confirmate. Graficul de producere a noilor modele de iPhone se pare că se accelerează.


Ce cunoaștem la momentul dat despre seria iPhone14?

Deocamdată, nu dispunem de mai multe actualități, cel puțin de cele ce sunt prestate din surse afiliate, însă pe net deja de câteva luni circulă cele mai controversate zvonuri ce denotă avantajele și dezavantajele seriei iPhone 14.

Conform celor de la GizChina, iPhone 14 și iPhone 14 Pro vor obține un display de 6,06 inch, iar modelul Max ce conform unora va înlocui modelul mini vafi dotat cu un display mai marecu o diagonală de 6,68 inch. Mai mult, în modelele mai accesibile – iPhone 12 și iPhone 14 Max vor fi incorporate ecranele de tip LTSP, pe când, celelalte 2 modele se vor alege cu ecrane de tip LTPO.


Iar ceea ce ține de procesor, aici, alegerea inginerilor a căzut pe Bionic A 16. Acest chip a fost creat confrorm unui proces ce include 4 etape tehnice. Cu excepția versiunii de bază iPhone 14, seria va fi dotată cu o cameră dublă, iar celelalte trei modele vor obține cameră triplă. În același timp, va fi modernizată esențial camera modelelor premium, cel puțin e cazul să ne așteptăm la apariția unui senzor de 48 megapixeli.

Deocamdată, nu sunt oferite date referitor la prețurile acestei serii, însă, merită să menționăm că prezentarea va avea loc tocmai în toamnă. Iar pentru ca tu să nu ratezi ultimile actualități din lumea IT, noi te invităm să ne urmărești activ și să te abonezi. Baftă!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu