Huawei a prezentat o tabletă de 65 inch 4K cu Windows și Android preinstalate

Compania Huawei a prezentat tableta de 65 de inch cu suport special! Noul dispozitiv cu denumirea de IdeaHub Board 2 este proiectat pentru uz de birou. Poate fi folosit ca ecran interactiv pentru conferințe, seminare și tot soiul de brainstorming-uri!

Tagbleta digitală HUAWEI IdeaHub, este dotată cu un display ce emană lumină moale 4K și o placă inteligentă concepută special pentru colaborare și creație: un spațiu în care conceptul și ideile noi pot fi imediat aplicate în practică.

Calitate fără compromisuri și protecție pentru ochi

Acum e și mai ușor să ai grijă de ochi fără a compromite calitatea imaginii 4K. Tableta HUAWEI IdeaHub modifică distribuția spectrului de lumină albastră pentru a diminua efectul razelor dăunătoare emanate de ecran — cu mai mult de 60%. Dispozitivul este echipat cu un display 4K.

Iar ceea ce ține de performanță, la acest capitol echipa Huawei a avut grijă de toate aspectele. Platforma hardware se bazează pe un procesor cu 4 nuclee, volumele de memorie RAM și memoria flash încorporată sunt de 4 și 32 GB. Ba mai mult, există două sisteme de operare furnizate simultan – Android 9 și Windows 10 acestea pot fi comutate prin intermediul unui singur buton. Mai mult, dispozitivul oferă acces la magazinul de aplicații IdeaHub al companiei, care are peste 100 de programe adaptate pentru a fi afișate pe un afișaj atât de mare.

Acum și mai multă culoare

Un algoritm automat de calibrare a culorilor creează culori mai vibrante și mai luminoase. Un unghi de vizualizare larg proiectează culori aprinse și clare în toate direcțiile. Ecranul de iluminare cu LED Direct și cu o luminozitate majorată realizează imagini clare și text cu mult mai citibil. Tehnologia automată a luminozității reglează intensitatea afișajului în funcție de condițiile de lumină ambientală, pentru a asigura o experiență plăcută în mod constant.

Proiecție Huawei: Partajarea pe mai multe ecrane concomitent a devenit și mai simplă


Pentru a partaja imaginea de pe laptop sau telefon pe tabla interactivă, este îndeajuns să apeși doar un singur buton. Întoarcerea și adnotarea paginii în timp real pe ecran face ca colaborarea să fie mai flexibilă și fără efort adițional.

Design-ul Huawei IdeaHub este destul de laconic și elegant și este perfect adaptat necesităților de lucru în oficiu.

Menținând eleganța seriei HUAWEI IdeaHub, tableta  se potrivește perfect pentru orice spațiu. IdeaHub Board 2 acceptă conectarea perifericelor (mouse sau webcam), pentru care există porturi USB-C și USB-A. Dimensiunile dispozitivului sunt de 1485 x 92 x 893 mm, iar prețul ajunge la 1535 USD.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu