Seria smartphone-urilor iPhone va fi dotată cu încărcare inversă


Încărcarea inversă va apărea în smartphone-uri și alte dispozitive marca Apple. Această concluzie a fost făcută după analiza brevetului Apple. Documentul descrie utilizarea unei bobine de inducție și direcția radiației electromagnetice. În conformitate cu noua tehnologie, dispozitivul poate obține și emite energie.

Documentul că că smartphone-ul va fi capabil să ofere energie fără fir altor dispozitive drept exemplu, sunt indicate ceasurile Apple Watch și căștile AirPods. Pentru ca încărcarea inversă să înceapă să funcționeze, trebuie să atașezi ceasul Apple Watch sau căștile în partea din spate a iPhone-ului.



Potrivit jurnaliștilor, compania lui Tim Cook depunde efort major asupra implementării acestei tehnologii din 2013, însă dispozitivele Apple încă nu acceptă această opțiune. În același timp, smartphone-urile multor concurenți dețin funcția de încărcare inversă. Experții au sugerat că primul smartphone Apple cu suport de încărcare inversă poate apărea în 2023.

La începutul lunii august, un insider a sugerat că iPhone 14 va avea încărcare inversă. Potrivit experților, această funcție poate fi susținută și de smartphone-urile Apple mai vechi, însă cel mai probabil aceasta va fi activată prin iOS.



Zvonuri sau nu, această informație totuși ne oferă unele ipoteze ce se referă la viitoarele dispozitive a brand-ului din Cupertino. Nouă deocamdată ne rămâne să ținem cont actualităților. Fii mereu cu ochii pe noi pentru a afla primul despre cele mai tari noutăți din lumea tehnologiilor moderne!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu