Honor a dat undă liberă la reduceri de 8 Martie! Iată cele mai populare idei de cadouri



Săptămâna trecută, ți-am povestit în detalii despre lansarea Huawei și inovațiile proaspăt scoase la lumină, pe 24 februarie. Inovații au fost multe, dar asta nu e tot! N-am menționat încă despre un detaliu foarte important – inovațiile sub-brandului Honor, care, se pare că și-a lărgit de-a binelea orizonturile. Și de ceva timp încoace nu mai lansează doar smartphone-uri, dar și o serie de gadgeturi, sisteme audio și chiar laptopuri.


Iar cel mai important, în ajun de 8 Martie, cei de la Honor au decis să ne uimească și cu reduceri de sărbătoare la cele mai populare produse. Și pentru că Ziua Internațională a Femeilor e deja în prag, am decis să facem un TOP cu idei de cadouri de 8 martie de la Honor, din toate categoriile de preț. Dar și să-ți vorbim despre cele mai noi tehnologii și produse pe care ni le aduc device-urile acestui brand.

Honor Band 4 Running – mic, dar plin de performanță


O brățară fitness este mereu o idee bună, când vine vorba de un cadou, mai ales pentru femeile ce duc un mod sănătos de viață. Astăzi, femeile moderne nu mai sunt doar casnice și au grijă de copii, ci au agenda plină cu tot felul de activități la care trebuie să reușească pe parcursul zilei. Astfel, un gadget care le va monitoriza toate mișcările, este un must-have. Un singur gadget, poate înlocui mai multe device-uri și e o motivație bună să fii mereu activ. Honor Band 4 îți numără pașii, caloriile arse, calitatea somnului și te ajută să-ți monitorizezi progresul în antrenamente.

În plus, brățara arată date despre oră, are deșteptător și primește notificările de pe smarpthone. Comparativ, cu un ceas smart, Band 4 Running nu trebuie încărcat zilnic și poate lucra în regim full, până la trei săptămâni.

Honor FlyPods Lite – căști wireless cu design modern


Încă o variantă perfectă de cadou pentru femei – este o pereche de căști wireless, cu design modern. Acestea pot fi folosite pentru ascultarea muzicii, vizionarea videourilor pe Youtube, dar și apeluri telefonice. Honor FlyPods lite împreună cu case-ul de încărcare oferă până la 12h de autonomie, deci, poți să le porți în urechi toată ziua. În plus, căștile recunosc gesturile, pot fi conectate atât la un smartphone pe Android, cât și iOS, dar și le poți utiliza fără grijă, chiar și pe timp de ploaie, datorită protecției la apă și praf.

Honor 10 Lite – bugetarul „echipat” cu de toate”


Acesta este unul din cele mai balansate smartphone-uri de buget de la Honor – cu display mare, margini subțiri, cameră destoinică, procesor „ager” și baterie de 3400mAH, care îți ajunge pentru toată ziua. Încă un detaliu de mare căutare la smartphone-urile moderne este și modulul NFC, pentru plăți contactless, mai rar întâlnit pe modelele de buget. Totuși Honor 10 Lite a primit și această specificații. Iar în plus, s-a ales și cu un design stilat în nuanțe atrăgătoare.

Honor 20 Pro – flagship la preț de buget


Dacă să analizăm raportul productivitate, putere și calitatea camerei cu prețul lui Honor 20 Pro – oferta e mai mult decât avantajoasă. Smartphone-ul are la bază procesorul flagship Kirin 980, patru camere pe spate și un preț asemenea smartphone-urilor din ramura mid-range. De asemenea, smartphone-ul s-a ales și cu un design modern, modul NFC, baterie puternică și cele mai tari funcții high-tech.

Honor MagicBook 14 – cel mai bun prieten la job


Iar dacă jumătatea ta e o adevărată business woman, un laptop compact și ușor – va fi surpriza perfectă de sărbători. Carcasa lui MagicBook 14 este creată în totalitate din aluminiu, cântărește mai puțin de 1,5kg și încape perfect în orice geantă. În plus, notebook-ul a primit un display de 14”, Full HD, 8GB RAM, 256GB SSD și chiar fingerprint. Iar bateria incorporată, ne oferă autonomie pentru toată ziua. Modelul a fost lansat recent pe piață, dar deja a devenit unul din cele mai populare laptopuri printre utilizatori.

Cam astea-s inovațiile de la Honor, perfecte pe post de cadou de 8 Martie 2020. Ne bucură faptul că sub-brandul și-a extins producția, și ne bucură cu inovații din toate categorii, și o face bine. Până la 8 martie au rămas zile numărate, deci grăbește-te să alegi cadourile perfecte pentru femeile din viața ta. Și nu uita: cel mai bun cadou este cel oferit din suflet.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu