Că tot suntem mereu PE FIR! Descoperă două accesorii audio Xiaomi și Huawei


inovatii audio

În ultimele trei luni, practic toată activitățile noastre au trecut în regim online. Facem cumpărături online, lucrăm online, învățăm online. În așa ritm de viață, practic e imposibil să nu ai în setul de device-uri must-have o pereche de căști wireless sau cu fir, dotate cu izolare fonică, funcții smart și alte posibilități utile. Și pentru că carantina nu îi încurcă pe producători să lanseze inovații, iată că cei de la Xiaomi și Huawei au lansat mândri două accesorii audio care merită atenție. Despre ele, îți povestim în continuare! Rămâi pe fir.

FreeBuds 3i – noile căști fără fir de la Huawei, cu design trendy și izolare fonică

casti audio huawei

Căștile wireless au deveni un adevărat trend în zilele noastră. Și asta, deoarece sunt super ergonomice, comode în utilizare, dar și dotate cu tot felul de funcții. Zilele acestea, și cei de la Huawei au lansat pe piața din Europa o pereche de căști fără fir, de tip ear-on – FreeBuds 3i, care vor fi scoase în vânzare chiar în mijlocul verii. Modelele se aseamănă puțin cu popularele Apple Airpods, cu excepția „piciorușului” mult mai lung, probabil cu scop ergonomic. Iar pentru conexiune, se utilizează generația Bluetooth 5.0.

casti wireless huawei

Fiecare cască este dotată cu câte trei microfoane. De asemenea, căștile wireless sunt dotate cu funcția de izolare fonic, pentru o teleportare totală în lumea conținuturilor audio redate. De asemenea, producătorii ne promit și un sunet curat, clar și realist. Încă un detaliu important pentru căștile fără fir este și autonomie. FreeBuds 3i ne oferă până la 3.5h de autonomie de la o singură încărcare + 14,5h de energie din case. Și că tot spuneam de funcții smart – căștile recunosc gesturile. De exemplu, cu doar două atingeri, poți da ON sau OFF la muzica din playlist. Simplu!

Setul de căști are următoarele dimensiuni: 41,8 × 23,7 × 19,8mm și greutatea, 5,5 grame. Iar gabaritele case-ului: 80,7 × 35,4 × 29,2mm, greutatea – 51grame. Prețul aproximativ al căștilor va începe de la 100 de euro.

Xiaomi Bluetooth Headset Pro – noua cască audio mono cu AI

casti audio mono

Și producătorii Xiaomi au reușit să-și dovedească talentul în crearea gadgeturilor, inclusiv căști audio, gadgeturi smart și tot felul de accesorii. Iar săptămâna aceasta, am avut ocazia să cunoaștem încă o inovație – căștile Mono Xiaomi Bluetooth Headset Pro, super performante și la un preț mega avantajos. Device-ul are forma unei garnituri cu design ergonomic, ce permite fixarea pe ureche. Fie că ești la volan, la antrenamente sau pur și simplu mergi pe drum. Greutatea este împărțită în așa fel, încât să nu obosească urechea, chiar și după perioade lungi de utilizare.

casti mono xiaomi

Suportul pentru ureche este creat dintr-un material moale, iar casca, poate fi rotită la 180 de grade, fapt ce permite utilizarea acestuia atât pe urechea stângă, cât și dreaptă. Casca mono are la bază procesorul Qualcomm QCC3020 și este dotată cu două microfoane și izolare fonică. Pentru redarea sunetului este utilizat driverul dinamic de 12mm. În plus, device-ul este dotat cu un acumulator de 100mAh, care oferă până la 8h de autonomie, de la o singură încărcare.

casti xiaomi mono

Gadgetul vine în set cu un case, dotat cu baterie de 600mAh, capabil să ne ofere energie încă pentru 40h. Iar conexiunea cu smartpone-ul se realizează prin Bluetooth 5.0. Și cel mai important, gadgetul a fost înzestrat și cu asistent vocal Xiao AI, dar și Google Assistant și Apple Siri. Prețul acestuia va începe de la 28$.

Drăguț, nu-i așa? Acum e mai ușor ca niciodată să fii mereu ON-LINE. Mai ales cu astfel de gadgeturi performante. Abonează-te la blogul nostru să afli primul și despre alte lansări high-tech.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu