A fost anunțată data lansării noului smartphone RealME 7

 Mai mult, noi am aflat și câte ceva despre parametrii tehnici a noului smartphone

În 2020 RealMe deja a prezentat o serie întreagă de dispozitive – RealMe 7, RealMe 7 Pro și RealMe 7i, însă este de remarcat faptul că compania tinde spre cucerirea noilor înălțimi și astfel a decis să prezinte încă un smartphone din categoria medie de preț cu funcția 5G. Anume imaginea acestui model a fost plasată pe poster-ul oficial al prezentării.

Analizând posterul și zvonurile ce circulau pe rețelele de socializare și în mass-media, putem conclude că telefonul va avea o denumire laconică - RealME 7 5G. Procesorul performant MediaTek Dimensity 720, reprezintă "inima" noului telefon. Memoria operativă până la 8 Gb și până la 128 Gb memorie încorporată, sună bine nu-i așa?

Ceea ce ține de display, acesta va fi cu diagonala de 6,5 inch și cu fregvența de înnoire de 90 Hz.

Capacitatea acumulatorului a noului RealMe 7 5 Gb va fi de 5000 mAp, mai mult, acesta va deține și funcția de încărcare rapidă de 30 Wt.



La capitolul camere, în  noul dispozitiv ele vor fi tocmai 5 la număr: 4 de bază cu modul central de 48 Mp și o cameră selfie de 16 Mp. Lansarea gadget-ului este planificată pentru 19 noiembrie 2020. Ceea ce ține de prețul exact, nu dispunem deocamdată de informații. Deși, dacă atragem atenția că acest telefon a fost creat pentru segmentul mediu de preț, noi ne așteptăm la suma finală cât se poate de modestă și plăcută.

Fiți cu ochii pe noi, pentru a fi la curent cu actualizările importante din lumea tehnicii și tehnologiilor informaționale!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu