Samsung nu va mai produce smartphone-uri seria Galaxy Note

Anul acesta au fost lansate modelele Galaxy Note 20 și Galaxy Note Ultra și cel mai probabil aceste smartphone-uri uimitoare vor fi ultimile telefoane ale seriei. Cei de la Samsung au anunțat această noutate celor de la Ajunews. Până când nu a fost dezvăluit numele persoanei și funcția acesteia în companie, de aici este clar că până la momentul de față informația nu este oficială.

Cu toate acestea, deja mai multe surse au relatat astfel de informații. Printre aceste surse, se numără și Ice Universe ce de obicei publică informație veridică despre ceea ce are loc la Samsung.



Smartphone-urile seriei Note au obținut o popularitate vastă și au contribuit la faptul că Samsung a ocupat poziția de leader pe arena internațională. Datorită productivității, diagonalei unice și a stilusului, acest smartphone este și acum pe măsără solicitat de către utilizatori.

Confrom celor menționate de Ajunews, modelul Note va fi înlocuit cu un smartphone cu display pliabil – Galaxy Z Fold 3. Mai mult, este preconizată și atașarea stilusului la noul model.

Deocamdată acestea sunt toate informațiile, odată ce ai dorința să afli și mai mult – urmărește-ne, în scurt timp noi îți vom presta informații și mai detaliate. Pe curând!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu