Xiaomi Mi 11 – au apărut primele poze a noului smartphone!

 

Se pare că informațiile ce circulă pe net sunt veridice și lansarea noului flagman Xiaomi va avea loc mai devreme decât ne așteptam. În pofida acestui fapt, pe internet nu putem găsi surse veridice ce ar oferi mai multe detalii. Totuși, recent au apărut pozele noului smartphone, ce arată puțin spus – superb!

Odată ce atragem atenție la poza prestată, observăm că camera este asamblată în mod diferit în comparație cu modelele anterioare. La capitolul – aspect exterior, putem desluși câteva similitudini cu predecesorul Mi 10, cum ar fi marginile ondulate ale ecranului și design-ul unic a carcasei.



Pe baza acestei poze, ilustratorul cu renume Ben Geskin a desenat conceptul noului smartphone Xiaomi Mi 11 și astfel noi putem imagina cum acesta va arăta din mai multe puncte de vedere.

Ceea ce va fi cu adevărat diferit – procesorul! Da, Mi 11 va fi primul smartphone cu procesor Snapdragon 888. La fel, display-ul său va fi cu o rezoluție QHD+ cu rata de reînprospătare de 120 Hz. Mai mult, una dintre modelele test a fost dotată cu o cameră de 200 Mp, deocamdată totuși nu cunoaștem dacă această cameră va fi și în noul smartphone.

Noi la fel ca și tine suntem în așteptarea lansării noului Xiaomi și pentru ca tu să nu ratezi acest eveniment, noi îți propunem să rămâi mereu cu ochii pe noi! Pe curând!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu