iPhone SE de generația a treia va obține design “vechi” și opțiunea 5G

 

Analitistul cu renume Min-Chi Kuo a relatat detalii despre iPhone SE - smartphone-ul generației a treia, ce va fi lansat în 2022. Conform insider-ilor, se pare că acest model va fi cel mai ieftin din toată seria.

Inițial, se presupunea că noul iPhone SE va fi lansat în acest an, totuși, se pare că situația globală a afectat considerabil planurile celor de la Apple. Ei bine, conform ultimilor informații, noul iPhone va fi dotat cu un afișaj și un design aidoma modelului - iPhone 11 / XR. Potrivit insider-ilor designul iPhone-ului "bugetar" rămâne practic neschimbat și are la bază carcasa învechită a modelelor anterioare. În al treilea iPhone va rămâne un ecran de mărimea 4,7 inch cu scaner de amprente Touch ID.

 

Se pare că compania nu dorește să schimbe designul și carcasa ce este rezistentă la lovituri și zgârâieturi, fapt dovedit pe parcursul timpului. iPhone - ul SE de generația a treia va fi dotat cu un nou procesor, cel mai probabil cu unul ca la iPhone 13 ce abia urmează să apără în acest an și va mai avea suport 5G.

Cu toate acestea, Min-Chi Kuo sugerează că Apple ar putea totuși să schimbe puțin designul iPhone SE-de exemplu, să încorporeze un scaner de amprente în butonul de pornire lateral, iar cadrele din jurul afișajului să fie mai înguste. Totuși, această inovație este preconizată pentru modelele viitorului.

Cel de-al doilea iPhone SE lansat în primăvara anului 2020, a primit ecranul iPhone-ului XR cu un procesor de la iPhone 11 și o cameră ușor îmbunătățită. Datorită designului bine cunoscut, sa dovedit a fi cel mai ieftin iPhone din gama actuală!

Să ne așteptăm sau nu la alte upgrade-uri, vom vedea în curând și pentru ca tu să nu ratezi ultimele actualități fii cu ochii pe noi!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu