Samsung a anunțat data următoarei prezentări! Pe 17 martie vor fi lansate smartphone-urile Galaxy A52 și A72!

 În decursul ultimilor săptămâni despre linia smartphone-urilor din categoria medie de preț- Samsung Galaxy A52 și A72 noi am aflat practic toate detaliile. Pentru ziua de azi, a rămas să aflăm doar două secrete: când anume vor fi lansate aceste modele și dacă se numără printre caracteristici opțiunea de 5G. Ei bine, sincer vorbind, prima enigmă a fost dezvăluită chiar de cei de la Samsung.



Deși, mai mulți insideri oarecum făceau aluzii că lansarea acestor device-uri este preconizată pentru luna martie, totuși nimeni până la urmă nu cunoștea data exactă. Nimeni, în afară de utilizatorul din rețeaua Twitter, care a dat dovadă de ingeniozitate și a aflat când vor fi lansate noile device-uri din seria A. Cum i-a reușit? Hmmm, destul de simplu! El a găsit în spațiul YouTube pagina cu denumirea Galaxy Unpacked și data de 17 martie, atunci când și este preconizat evenimentul. Din motiv că, în această lună, nu se așteaptă alte evenimente ale brand-ului sud-coreean, este evident că anume pe 17 martie lumea va face cunoștință cu noile Galaxy! Merită să menționăm că Samsung a blocat această pagină pe YouTube, fapt ce demonstrează că noi într-adevăr avem la ce să ne așteptăm!

Se așteaptă ca noile Galaxy A52 și A72 să fie dotate nu doar cu 4G LTE ci și cu versiunea avansată de 5G. Mai mult, pe net circulă informația că Galaxy A52 cu procesorul Qualcomm Snapdragon 720G va fi vândut cu preț de până la 350 euro. Modelul cu opțiunea 5G va atinge deja cota de 430 euro și va avea la bază procesorul Snapdragon 750G.

Ceea ce ține de Galaxy A72 se așteeaptă ca modelul LTE să fie vândut la preț de 450 euro cu procesorul Snapdragon 720G la bază.

Și odată ce noi ne pierdem în presupuneri, iar până la lansare au rămas zile numărate, noi îți sugerăm să afli mai multe detalii despre seria Samsung Galaxy! Nu ezita, cu noi vei afla mai multe informații și vei fi mai mereu pe unda ultimilor noutăți. Abonează-te acum!

 

0 Comments:

Trimiteți un comentariu