A avut loc! Xiaomi a lansat smartphone-ul pliabil Mi Mix Fold!

 

Dispozitivul are o tangență similară cu cea a lui Samsung Galaxy Fold-carcasa sa poate fi pliată în jumătate, având la bază afișajul OLED pe ambele părți ale dispozitivului. Ecranul central, în poziția inițială are o diagonală de 8,01 inch, cu o rezoluție de 2480x1860 pixeli, una suplimentară de 6.52 inch cu o rezoluție de 2520x840 pixeli. Reprezentanții Xiaomi susțin că resursa afișajului principal este proiectată pentru un milion de falduri. Smartphone-ul este dotat cu un chip Snapdragon 888, cel puțin 12 gigabyte de memorie RAM și 256 gigabyte de memorie internă. Primul smartphone pliabil Xiaomi deține și o cameră triplă cu o rezoluție de 108, 13 și 8 megapixeli. Mai mult, smartphone-ul mai este completat și cu procesorul original Surge C1, ce este responsabil pentru procesarea imaginilor și a secvențelor video.



Mi Mix Fold are și o sticlă de protecție Gorilla Glass 5 pe spate, un senzor de amprentă încorporat în butonul lateral, o cameră frontală de 20 megapixeli și o baterie de 5020 milliamperi-oră cu suport de încărcare rapidă de 67-watt.

Versiunea de bază a dispozitivului a fost estimată la un preț de 9999 yuani. Seria include, de asemenea, un model cu 512 gigabytes de memorie internă, ce este estimată la 10 999 de yuani. Versiunea premium a flagship-ului cu un panou din spate ceramic și 16 gigabyte de memorie RAM va costa 12 999 de yuani.

Smartphone-ul va fi disponibil pentru utilizatorii segmentului asiatic în viitorul apropiat. Reprezentanții Xiaomi nu au specificat dacă Mi Mix Fold va fi disponibil pentru piața internațională.



Pe 29 Martie, Xiaomi a susținut prima parte a prezentării, unde, printre altele, a anunțat noile flagship-uri Mi 11 Pro și Mi 11 Ultra. Aceste dispozitive s-au ales cu două afișaje — unul de bază și unul adițional. Dispozitivul a fost estimat cu cel puțin 6 mii de yuani.

Nu rata actualitățile din lumea IT și fii mereu cu ochii pe noi, iar noi vom avea grijă ca tu să afli primul cele mai palpitante noutăți!


0 Comments:

Trimiteți un comentariu