Samsung Galaxy S21 FE – cu ce ne va surprinde Fan Edition?

 

Compania Samsung se pare că ne-a pregătit încă câteva prezentări de proporții în acest an. Cel puțin, insiderii dispun de această informație și vin cu detalii concrete depre lansarea noului Samsung S21 FE. Conform ultimilor actualități, smartphone-ul va obține design-ul flaship-ului Samsung Galaxy S21 și mai multe caracteristici de top.

Smartphone cu cameră triplă

Anume acest model al camerei este considerat cu adevărat performant. Camera trebuie să dispună de un modul central de înaltă calitate, ce este utilizat pentru crearea unui număr impunător de poze, și de module adiționale și zoom de înaltă calitate.

Galaxy S20 FE a păstrat acest concept și noi sperăm ca și S21 să urmeze aceeași cale pe care producătorii o aleg adesea pentru smartphone-urile cu preț redus. Desigur, Samsung este nevoit să micșoreze din calitatea senzorilor în favoare prețului, totuși această soluție este una avantajoasă pentru ambele părți. Astfel, nimeni nu dorește să obțină o cameră mediocră în detrimentul caracteristicilor sale. Trei la număr, sunt suficiente. Mai multe camere - arată straniu și sunt de prisos, mai puține – nu atrag utilizatorii.

Procesor performant și nu numai..

Galaxy S20 FE a apărut pe piață cu același procesor ca și omologii săi din seria flagship. Samsung nu a economisit atât pentru versiunea americană, cât și pentru versiunea europeană și altele.

Acesta a fost probabil cel mai bun lucru pe care compania l-a făcut pentru Samsung Galaxy S20 FE. Ne dorim aceeași abordare și de data aceasta. Ei bine, se pare că în acest an Galaxy S21 FE se va alege cu un procesor performant — Snapdragon 870. Motiv pentru care fanii au creat conversații aprige pe tot soiul de forumuri. În timp ce unii sunt entuziasmați de chipset-ul ce va fi incorporat, alții sunt dezorientați din motiv că cel mai probabil acest chipset este preconizat pentru piața americană.


Ecranul noului Samsung Galaxy S21 FE

Una dintre cele mai tari caracteristici ale Galaxy S20 FE de anul trecut a fost afișajul. Acesta a oferit o rată de actualizare de 120 Hz pe un panou OLED de 1080p. În pofida faptului că ecranul original S20 suporta 1440 pixeli, FE este dotat cu o componentă excelentă.

Deja am menționat că caracteristicile S21 FE vor fi reduse în raport cu S21 din motive de accesibilitate. Sperăm totuși, că compania nu a economisit pe display. În caz contrar, este o eroare semnificativă care îi va forța pe mai mulți utilizatori să se dezică de procurarea noului smartphone. La urma urmei, ecranul este componenta de bază a telefonului și majoritatea utilizatorilor se orientează anume după caracteristicile display-ului și a camerei.

Între economie și avantaj

Samsung se află într-o situație dificilă. Evident, compania poate renunța la încărcător de tip wireless, fast charge, protecția împotriva apei și altele, însă un astfel de dispozitiv nu va fi demn să facă parte a seriei emblematice "S". Se pare că pe noi ne așteaptă o lansare foarte și foarte interesantă, cel puțin noi suntem foarte entuziasmați să descoperim noile caracteristici ale smartphone-ului S21 FE. La acest capitol suntem mai mult ca siguri că fanii Samsung nu vor fi dezamăgiți. Odată ce apelăm la experiența anilor trecuți, devine clar ca seria FE este una extrem de calitativă și accesibilă pentru cei care visează la parametri speciali, la un preț redus.

În cazul în care și tu te numeri printre fanii brand-ului Samsung și ești în așteptarea lansării seriei noi de smartpone-uri Galaxy S21 FE, atunci urmărește-ne pentru a afla actualități de ultima oră!


0 Comments:

Trimiteți un comentariu