Samsung a dezvăluit detalii noi despre «cel mai avansat Galaxy»

 

Samsung va organiza un eveniment preconizat pentru sfârșitul lunii aprilie. În cadrul acestui eveniment cel mai probabil va fi lansat un nou dispozitiv. Cel puțin această informație a apărut pe site-ul oficial Samsung.

Potrivit teaser-ului, următorul eveniment al companiei coreene de unpacked va avea loc pe 28 aprilie. Samsung va difuza prezentarea online. Din imaginile ce au fost publicate, Samsung ne oferă aluzii despre un nou dispozitiv, cu denumirea de "cel mai avansat galaxy". Seria Galaxy include atât smartphone-uri, cât și alte dispozitive ale mărcii coreene-de exemplu: calculatoare, căști wireless, ceas inteligent ș.a.



De la începutul acestui an, compania activează la crearea laptop-urilor de înaltă performanță Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360. Dispozitivele cel mai probabil vor obține suport pentru rețelele 4G și 5G. Se așteaptă și anunțul referitor la noile modele ale telefoanelor pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 2.



Vă reamintim că ultimii reprezentați ai seriei Galaxy la moment sunt smartphone-urile Galaxy S21. Seria include smartphone-uri Galaxy S21, Galaxy S21 + și Galaxy S21 Ultra. Aceste telefoane preformante rămân a fi cele mai solicitate smartphone-uri în rândurile utilizatorilor.

La sfârșitul lunii martie, Samsung a dezvăluit conceptul de smartphone-uri cu cameră ce va fi dotată cu o rezoluție record de 200 de megapixeli. Viitorul dispozitiv va avea la bază Exynos 2100, ce acceptă afișaje cu o rezoluție de până la 4K și realizarea secvențelor foto și video cu o rezoluție de până la 8K cu 60 de cadre pe secundă și LPDDR5 RAM.

Află primul despre cele mai interesante actualități. Fii cu ochii pe noi, iar noi vom avea grijă să-ți prestăm știri de ultimă oră!


0 Comments:

Trimiteți un comentariu