Samsung va prezenta noul display S-Foldable și nu doar. Ce surprize ne mai așteaptă?

De fapt este cazul să ne așteptăm la tocmai două lansări de proporții, aici avem în vedere și lansarea dispozitivului companiei LG ce urmează să prezinte un display de 48 inch pliabil de tip OLED, ce poate emite vibrații și sunete fără necesitatea de a utiliza difuzoarele.

Samsung Display și LG display au anunțat că au în plan să lanseze display-urile sale de ultima generație la expoziția Society for Information Display (SID) 2021 ce va avea loc chiar săptămâna aceasta. Se anunță că Samsung Display va prezenta panelul display S-Foldable, comparativ cu precedentul Samsung Galaxy Z Flip F700, noul smartphone va fi pliabil în minim două locuri. Un astfel de ecran urmează să fie folosit în următoarea serie de dispozitive marca Samsung.

Cel mai probabil diagonala noului S-Foldable va fi de 7,2 inch, însă nu vă faceți griji, odată ce telefonul este pliat, el nu va depăși după mărime un smartphone de tip standart. Pe când în varianta “deschisă” acesta va fi de mărimea unei tablete.



Și asta nu e tot! Conform insider-ilor se așteaptă lansarea televizoarelor OLED de 83 inch cu o luminozitate sporită. Compania la fel este gata să prezinte OLED-display flexibil de 48 inch ce la fel poate crea vibrații și sunete fără folosirea difuzoarelor.

Televizoare Samsung The Terrace– la limita posibilului

Conform celor de la Samsung, noua serie The Terrace presupune o luminozitate și mai mare datorită ecranului QLED . Datorită adaptării funcției imaginii ce setează în mod automat luminozitatea, televizorul este în stare să ofere un contrast specific și o calitate inedită a imaginii chiar și fiind expus la razele directe ale soarelui.

Pentru a fi expuse afară, televizoarele seriei Terrace au fost certificate cu IP55, astfel produsul este protejat de praf și poate face față ploii.

Televizoarele Samsung vă oferă posibilitatea să vizualizați conținutul platformelor Netflix, YouTube și a altor servicii de streaming. Mai mult, acestea acceptă și interacțiunea cu AppleTV și AirPlay.



Amatorii imaginii de calitate pot savura opțiunea de transfer a imaginii de pe smartphone pe televizor într-o singură atingere cu funcția Tap View. În modul Multi View, puteți reda un semnal din mai multe surse diferite, de exemplu, vizionați o emisiune TV pe o parte a ecranului, difuzând simultan secvența video de la un telefon la altul.

Mai mult, este preconizat ca și compania LG să prezinte în cadrul evenimentului display-urile transparente cât și cele confecționate din plastic. Astfel se pare că și televizoarele LG dau dovadă de performanță.

Fii cu ochii pe noi, iar noi vom avea grijă ca tu să afli ultimile actualități odată ce acestea au loc!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu