Noul Redmi Note 11 unpacked – incredibil, noul smarphone a fost despachetat cu câteva zile înainte de lansare!

 

O vizualizare în detalii și la 360 de grade, ba chiar și cu setul de accesorii! Cu toate că compania Xiaomi este în plină pregătire pentru lansarea noului său smartphone, pe net deja circulă spotul video, unde acesta ste analizat până la cele mai mici detalii, cu declanșarea tuturor avantajelor și a dezavantajelor.

Spotul video a apărut pe canalul indian Agrawalji Technical de pe platforma YouTube. Autorul acestui canal a specificat datele despre conținutul boxei, setul cu care vine noul telefon și însăși smartphone-ul, ba chiar mai mult, prin intermediul acestui canal noi am aflat ce arată smartphone-ul când acesta este inclus și cum acesta operează.



Este cazul să menționăm că în timpul despachetării noi am dat de următoarele caracteristici: MIUI 12.5 pe bază de Android 11, display IPS cu rata de reîmprospătare a imaginii de 120 Hz și o dimensiune de 6,67 inch, camera frontală de 16 megapixeli, camera de bază (50 Mp, 8Mp, 2 și 2 Mp), sistemul monocristalic Media Tek Dimensity 810, 6 Gb de cameră operativă, 128 Gb de memorie incorporată pe stick, scaner de amprente pe butonul lateral și un acumulator cu o capacitate de 5000 mAp. Caracterisitici incendiare în comparație cu predecesorul Xiaomi Redmi Note 10!



Se pare că nu în zadar, fanii Xiaomi au organizat o adevărată vânătoare după noul smartphone, ei bine, noi deocamdată nu cunoaștem dacă toate caracteristicile prezente în video sunt veridice, e cam greu să afirmi unele lucruri în pragul lansării. Noi totuși, suntem în așteptarea lansării noilor smartphone-uri și atunci, deodată vom reveni cu noi informații. Și odată ce tu nu dorești să ratezi ultimile știri sin lumea tehnologiilor informaționale, devino abonatul nostru, iar noi vom avea grijă de restul. Baftă!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu