Ceasurile smart Meta marca Facebook vor fi capabili să facă photo. La ce să ne mai așteptăm?

 

Precum a fost anunțat, imaginea noului device a fost găsită în aplicația Ray-Ban Stories.

Pe primele poze, ce au reușit să apară pe net este clar delimitat un loc special pentru camer frontală. Pe poză, display-ul dispozitivului este conectat, din acest motiv, noi putem analiza detaliat fiecare parametru.

Poza despre care este vorba și despre care menționa Bloomberg, a fost găsită în aplicația pentru ochelarii smart Ray-Ban Stories, apropo acest device a fost lansat la începutul lunii septembrie. Ceasurile cu denumirea codificată Milano, dispun de un display mai mare, și pot fi comparate cu ceasurile smart - Apple Watch Series 7 de ultima generație. Conform datelor Bloomberg, ceasurile vor avea puține tangențe cu ceea ce putem urmări pe poză. Totodată, putem afirma că zvonurile referitor la caracteristicile sale, se pare că sunt întemeiate.


Camera frontală poate fi utilizată pentru apeluri video și va fi dotată cu o rezoluție de 1080p, ceea ce presupune o cotă destul de avansată pentru un astfel de gadget. Ceasurile presupun și folosirea standartului de apel LTE, la fel cunoaștem din diferite surse că smart watch-ul dat presupune monitorizarea activității în timpul realizării diferitor exerciții fizice. Se așteaptă ca ceasul companiei Facebook, ce deja și-a schimbat denumirea în Meta va fi lansat tocmai în vara anului 2022, deși Bloomberg afirmă că deocamdată nu au fost făcute anunțuri referitor la data exactă a lansării.

Ei bine, deocamdată pe piața ceasurilor smart, putem evidenția câțiva lideri centrali la capitolul vânzărilor și anume: Samsung, Apple, Xiaomi și Google. Și odată ce marii giganți Samsung și Apple ne oferă modele la prețuri cam ”pipărate”, compania Xiaomi ne bucură cu device-uri la prețuri accesibile. Anul acesta, spre exemplu a fost lansat Xiaomi Mi Band 6 ce a devenit un gadget suprasolicitat în rândurile cetățenilor noștri! Nu rata ocazia să afli printre primii noutățile din lumea IT, abonează-te acum și fii la curent cu cele mai interesante evenimente din domeniu!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu