Apple oferă utilizatorilor piese de schimb originale pentru iPhone, în cazul producerii defectelor

 

Compania Apple a anunțat recent că este gata să vândă piese originale pentru dispozitivele sale, ca utilizatorii săi să fie în stare să le fixeze de sinestătător.

Acest serviciu va fi disponibil pentru deținătorii  iPhone 12 și iPhone 13, iar pe viitor acest serviciu va fi disponibil inclusiv pentru cei care folosesc Apple Macbook ce este dotat cu chip M1. La începutul anului 2022 această opțiune va fi accesibilă pe teritoriul Statelor Unite, iar în decursul anului și în alte țări.

Apple planifică crearea unui magazin online, unde utilizatorii vor fi capabili să procure până la 200 piese de schimb și instrumente pentru diferite serii de iPhone. Întâi de toate vor fi disponibile modulele cele mai frecvent deservite, cum ar fi afișajul, acumulatorul și camera, iar ulterior vor apărea și alte componente.

Apple a accentuat faptul că acest serviciu este destinat celor care au experiență în repararea dispozitivelor electronice. Compania a recomandat tuturor celorlalți să contacteze magazinele de reparații autoriazate.



Conform celor de la Bloomberg, Apple recent s-a opus ideei ce vizează reparația de sinestătătoare a iPhone-urilor, susținând că pune în pericol proprietarii, amenință proprietatea intelectuală și promovează hackerii. Deși, pare a fi o situație contradictori, nouă ne rămâne să urmărim situația și să analizâm actualitățile. Odată ce și tu ai intenția să afli primul despre toate actualitățile ale domeniului dat, abonează-te acum, iar noi vom avea grijă de restul!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu