Au fost dezvăluite caracteristicile flagship-ului OnePlus 10 Pro cu un bloc pentru cameră impunător

 

Smartphone-ul va fi prezentat în China la începutul anului 2022, iar la nivel global noi vom face cunoștință cu acesta tocmai în luna aprilie.

Conform datelor, ce de mai mult timp circulă în rețelele de socializare, flagship-ul va obține un display AMOLED de 6,7 inch, cu o rezoluție QHD+ și cu rata de reîmprospătare a ecranului de 120 Hz, aceste caracteristici au fost difuzate de GSMArena.com. Noul telefon va fi dotat cu noul chipset Snapdragon 8 gen 1 (conform ultimilor informații, aceasta va fi denumirea succesorului Snapdragon 888 și versiunea sa actualizată) cu 8/12 Gb de memorie operativă cu format LPDDR5 și 128/256 Gb de memorie încorporată ce corespunde specificației UFS 3.1.

Ceea ce ține de blocul camerei, noul smartphone va fi dotat cu un senzor de 48 megapixeli și o cameră cu unghi ultra larg de 50 megapixeli. De asemenea, se așteaptă stabiliarea optică a imaginii de la camera de bază și o cameră frontală de tocmai 32 megapixeli.


Acumulatorul va fi pe măsură – tocmai 5000 mAp. Deocamdată nu dispunem de date exacte referitor la viteza de încărcare a dispozitivului, însă predecesorul său – modelul OnePlus 9 Pro putea fi încărcat cu un încărcător cu fir de 65 Wt și wireless de până la 50 Wt. Probabil, în noua versiune acești parametri vor fi optimizați.

Mai cunoaștem că noul smartphone va obține protecție contra apei și a prafului IP68, cu alte cuvinte, dispozitivul poate fi scufundat la o adâncime de 1,5 m pe o jumătate de oră. Iar scanner-ul amprentelor va fi încorporat în display.



Prezentarea noii serii OnePlus 10 este preconizată pentru sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie. În acest caz, pe arena globală acest ”jucător” se va prezenta abia în a doua jumătate a anului 2022.

În cazul în care, tu ai intenția să afli printкe primii cele mai hot actualități, atunci, nu ezita să te abonezi! Iar noi îți garantăm noutăți din lumea tehnologiilor informaționale de rang international și local!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu