Xiaomi MIJIA Robot Vacuum Mop Pro – robot cu funcția curățirii uscate a suprafețelor

 Sortimentul aspiratoarelor Xiaomi se pare că întâmpină un nou membru și anume – aspiratorul robot model MIJIA Robot Vacuum Mop Pro ce se diferențiază datorită funcției sale de spălare a podelelor, fără necesitatea de a folosi apa.

Acești roboți sunt deja suprasolicitați în cadrul concernului chinez Xiaomi și nu e de mirare faptul că noi suntem martorii apariției unui nou model de aspirator. Aspiratorul robot MIJIA Pro reprezintă primul dispozitiv al acestui producător, ce-ți oferă funcția de curățire uscată a podelelor.


Acest fapt presupune că noi nu avem nevoie nici de apă, nici de soluții speciale de curățat, în pofida acestui fapt, în aspirator totuși sunt prezente două rezervoare pentru apă, însă acestea sunt destinate autocurățirii.

Robotul se diferențiază și printr-un design neobișnuit – partea inferioară a dispozitivului deține o formă pătrată, în comparație cu fixatoarele rotunjite, acesat design oferă aspiratorului posiblitatea să pătrundă până și în cele mai greu accesibile locuri.



La fel, inginerii i-au oferit și un design deosebit, precum am menționat ceva mai sus fixatoarele acestora se diferențiază printr-o formă rotundă, acest fapt face aspiratorul destul de evident în comparație cu predecesorii acestuia și în special cu modelul Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. Mai mult, noul model este dotat și cu senzorul LiDAR ce ajută dispozitivul să navigheze. Noul robot este deocamdată disponibil doar în Chine, prețul acestuia constituie la moment 2999 yuan

0 Comments:

Trimiteți un comentariu