Au fost dezvăluite noile caracteristici ale Lenovo Legion Y90 cu ecran imens

             Se pare că gamerii înrăiți au la moment multe motive de bucurie, căci pe net au apărut parametrii funcționali de bază a unui smartphone cu adevărat performant. În acest articol vei afla toate deataliile, cu excepția prețului, să-ncepem!

Conform datelor GizmoChina, smartphone-ul a obținut un ecran cu adevărat imens de 6,92 inch AMOLED E4 cu rezoluția Full HD+ și cu rata de reîmprospătare de 144 Hz. Sună bine, nu-i așa? Mai mult, noul smartphone va fi dotat cu chipset-ul de ultima generație Snapdragon 8 Gen 1, apropo, acest chipset poate fi găsit în unele dintre cele mai performante flagship-uri și smartphone-uri actuale, ca:

·         Seria Samsung Galaxy S22;

·         Realme GT 2 Pro;

·         Seria OnePlus 10;

·         Seria Xiaomi 12;

·         OPPO Find X4 Pro...

Acest produs nou marca Qualcomm, în care în mod considerabil au fost îmbunătățite caracteristicile de bază precum: productivitatea, camerele foto, intelectul artificial, siguranța și parametrii 5G se pare că va deveni un bestseller.

Ceea ce ține de acumulator, la acest capitol la fel avem vești bune, acesta va fi unul de proporții și anume de 5500 mAp. El va susține încărcarea cu o capacitate de 68 Wt. Smartphone-ul gaming Lenovo va obține până la 18 Gb memorie operativă și 4 Gb de memorie virtuală. Cel mai probabil, pentru cumpărători va fi disponibil modelul cu memorie incorporată de 512 Gb.

Iar de partea tactilă a jocului va avea grijă un motor dublu, liniar cu vibrații X.

Ca și predecesorul său Legion, Y90 va fi dotat cel mai probabil cu o pereche de conexiuni pentru USB-C. Display-ul dispozitivului va deține niște hotare simetrice, în partea de sus a cărora va fi amplasat difuzorul audio și camera pentru selfie. Și se pare că noul smartphone va deveni un concurent central pentru modelele seriei Red Magic 7 și Black Shark 5! Anterior smartphone-ul Black Shark 4 a fost unul dintre cei mai căutați în rândurile gamer-ilor.

În fine, deocamdată nu se cunoaște prețul exact pentru un astfel de dispozitiv, totuși, este ferm faptul că acesta nu va trece peste limită și va fi accesibili pentru cumpărători. Ei bine, se pare că ești deja entuziasmat și planifici bugetul pentru un smartphone gaming adevărat. Să știi că e cazul și să te informezi la timp, iar pentru aceasta noi te invităm să devii abonatul nostru, iar noi vom avea grijă ca tu să afli primul despre ultimile noutăți din domeniul hi-tech!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu