Huawei a lansat noul smartphone Nova Y9a cu o cameră selfie mobilă

 

Datorită construcției sale specifice, telefonul nu are decupaje speciale pe display. Sună bine, nu-i așa? Ei bine, haideți împreună să facem cunoștință cu noul model!

Huawei Nova Y9a se poziționează drept un smartphone de clasă medie. Nu, el pe departe nu este un model mediocru, totuși acesta va fi accesibil pentru o bună parte dintre utilizatori. Acesta este dotat cu un IPS-display de 6, 63 inch cu o rezoluție de 2400x1080 pixeli ce constituie aproximativ 92% din panelul de față a telefonului. În modulul mobil al camerei de 16 megapixeli se află apertura f/2.2. Acest fapt, a fost confirmat de portalul GizmoChina.



În spatele smartphone-ului este amplasat un modul al camerei de bază cu o formă rotundă. Detectoarele cu o rezoluție de 64 Mp, 8Mp și 2 camere, câte 2 megapixeli sunt amplasate pentru a reda mai bine adâncimea cadrelor și pentru crearea fotografiilor sau a unor spoturi video cu o profunzime și mai mare.

Iar ceea ce ține de aspectul tehnic, amatorii tehnologiilor performante la sigur vor fi surprinși cu niște parametri de vis! În interiorul noului smartphone este instalat chipset-ul MediaTek Helio G80 ce activează în concordanță cu memoria operativă de 8 Gb și cea internă de 128 Gb. Acumulatorul și acesta are cu ce să ne surprindă! Și anume cu o capacitate de 4300 mAp.



Dispozitivul activează pe OC Android 10 ce a fost instalată pe EMUI 10.1. Precum și în alte smartphone-uri Huawei, în Nova Y9a lipsesc aplicațiile și service-urile Google. Asta poate fi observat și pe modelul precedent Huawei Nova 9.

Smartphone-ul poate fi încărcat prin intermediul tehnologiei SuperCharge cu o putere de 40Wt și oferă opțiuni de conexiune ca dublu 4GVoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1 și USB-C. Iar siguranța și confidențialitatea îți este garantată de scanner-ul amprentelor.

Deocamdată, prețul exact pentru acest model nu poate fi numit, în special pentru locuitorii Europei, totuși, se așteaptă ca acesta să nu prevaleze cota de 420 de dolari. Să știi că, smartphone-ul proaspăt-lansat își merită pe deplin investițiile, a rămas doar să așteptăm când acesta va apărea și pe rafturile magazinelor noastre. Și odată ce tu la fel te numeri printre amatorii brand-ului Huawei și nu dorești să ratezi momentul, atunci, abonează-te imediat la blog-ul nostru cu actualități și află primul despre ultimile noutăți din domeniul hi-tech!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu