Motorola se întoarce la designul telefoanelor pliabile! Află ce ne pregătește noul motorazr


Motorola lucrează intens la noul său smartphone cu display pliabil: Razr


Era smartphone-urilor tradiționale cu display multitouch și multe, multe camere se pare că aproape s-a încheiat. Producătorii mondiali de smartphone-uri s-au cam plictisit să lanseze an de an același prototip de telefoane smart, și au decis să mai schimbe conceptele. Rând pe rând, facem cunoștințe cu inovații high-tech, parcă de pe altă planetă, iar pentru viitorul apropiat mai că nu mai știm la ce să ne așteptăm. Evenimentul care a făcut furori la sfârșit de februarie a fost lansarea incendiarului Galaxy Fold – smartphone-ul de la Samsung, cu display pliabil, care printr-o simplă mișcare devine o tabletă în toată legea, plină cu specificații de top. Scump dar unic, smartphone-ul de top încă nu a ajuns în mâinile utilizatorilor, vânzările oficiale a acestuia fiind planificat abia pe la sfârșit de primăvară.


Hai că-i bună! Dar, iată că surprizele nu se termină aici. Și producătorii Motorola de mult zămislesc o astfel de „capodoperă” tehnică, care se aseamănă mai mult cu un telefon clasic cu care ne-am deprins cândva, doar că cu un display și performanță mult mai avansată. Despre cine-i vorba? Desigur că despre Motorola Razr – potențialul rivalul a lui Galaxy Fold, discutat tot mai intens în lumea virtuală. Zvonurile-s zvonuri, dar după cum spune proverbul: „în fiecare zvon există și un pic de adevăr”. De asta ne-am convins, după ce insiderii de la Slashleaks, un portal cunoscut în lumea multimedia au postat pe site-ul lor prezisul logotip al noului smartphone incendiar dar și așa-zisele caracteristici tehnice pe care ar putea să le primească acestea.


Povestea începe așa! Smartphone-ul Motorola Razr, cât de straniu nu ar suna, va fi un device din seria middle. Inima telefonului smart va bate în ritm cu procesorul Qualcomm Snapdragon 710. Cum așa? 710 în 2019? Pentru asta, avem și o explicație logica. Analiștii spun că asta ar fi un mod în plus de a economisi la capitolul cheltuieli de producere. Dar, fii de acord, cu un preț bun, și Snapdragon 710 îți va fi pe plac. Ecranul, în forma nepliată, va avea o diagonală de 6,2inch și rezoluția de 2142 х 876px, iar în formă pliată vom avea acces la un display suplimentar, relativ mai mic, cu rezoluția de 800 х 600px.


Din componentele performanței, inovația va primi 4GB sau 6GB RAM, iar ce ține de capacitatea memoriei interne, vom avea parte de 64GB sau 128GB ROM. Vestea tristă, tare stranie mai ales în 2019, este capacitatea bateriei, de doar 2730mAh. Totuși, chiar și după așa zvonuri de plâns, Motorola și-au dotat device-ul cu o putere de încărcare de 27W și probabil, fast charging. La capitolul design, se presupune că smartphone-ul va fi disponibil în 3 nuanțe: White, Black și Gold. Ce ține de data lansării, asta-i enigma principală, dar să sperăm că nu mai trebuie prea mult să-l așteptăm.


Cam acesta-i happy end-ul. Care-i concluzia? Producătorii mondiali ne pregătesc surprize mai mari de cât ne-am așteptat, iar Motorola Razr este încă o dovadă de super performanță. Acum nu ne rămâne decât să mai prindem direct de la sursă alte detalii picante, pe care încă nu le-am aflat. Căci după cum spunea Albert Einstein: „imaginația este mai importantă decât cunoașterea, cunoașterea este limitată, imaginația înconjoară lumea".

0 Comments:

Trimiteți un comentariu