După ce Galaxy S10 a „rupt” ringul, Samsung ne pregătește un nou hit tech: Note 10


Samsung Galaxy Note 10 în plină pregătire pentru o nouă premieră tech


Nu vă pare ca de vreo două săptămâni încoace, oriunde întorci capul, auzi doar impresii și review-uri despre noile device-uri de la Samsung? Asta-i pe bune, gigantul coreean au rupt de-a dreptul așteptările fanilor tehnicii din generația Galaxy S, iar toți ard de nerăbdare să le cunoască mai îndeaproape pe noile device-uri, calificate de toți, drept premieră tech: Samsung Galaxy S10e, S10 și fratele mai mare Galaxy S10+.

Echipate la patru ace, cele trei device-uri flagship lansate la Samsung Unpacked 2019, au cu siguranță cu ce se mândri la toate capitolele: super performanță și productivitate, design unic și display DynamicAMOLED, camere „talentate” mai ceva ca un aparat foto profesional, fingerprint incorporat în ecran, cu o precizie mai înaltă ca niciodată și alte detalii mici, dar cu impact mare asupra confortului.


Totuși, printre admiratorii brandului coreean, se regăsesc și utilizatori pasionați de ceva mai mult decât tech performance la nivel, și ard de nerăbdare să-l cunoască pe urmașul seriei Galaxy Note 9 – Galaxy Note 10, care se pare că ne pregătește și el o nouă premieră tehnică, de data aceasta mult mai accesibilă la preț, după cum se zvonește prin lumea virtuală. Dar, haideți să descoasem zvonurile pe îndelete, ca să cunoaștem la ce să ne așteptăm de data aceasta de la cea mai elegantă serie de smartphone-uri cu reședința în Beijing.

În cadrul unei conferințe de proporții cu investitorii Samsung Electronics din vara aceasta, DongJin Koh, spunea de pe atunci că seria S și Note vor continuă să rămână produse din segmente diferite, având la bază și concepte diferite ce țin de productivitate și design, dar Samsung își propune să lanseze un alt device care va deschide segmentul premium. Cred că aici, Mr. Koh s-a referit la Samsung Galaxy Fold, „talentele” căruia le-am descusut în articolul anterior.


Despre povestea enigmaticului Galaxy Note 10, încă nu cunoaștem mai deloc detalii direct de la sursă, dar interesul sporit al fanilor acestui brand, a dus la apariția unui sac întreg de zvonuri, prin care practic putem schița cu ce va fi dotat noua inovație high-tech. Se zvonește că seria flagship a primit un nickname nou, DaVinci și este acum în plină pregătire pentru marele eveniment, planificat după tradiție în al treilea trimestru al acestui an, adică pe la sfârșitul verii.

Primul detaliu care a stârnit aplauze, este faptul, despre care am menționat și mai sus, că Note 10 nu va mai fi cel mai scump smartphone al acestui brand. Ce ține de detaliile tehnice, insider-ul de la Ice Universe ne-a dezvăluit câteva detalii picante. În primul rând, Note 10 ar putea primi, la fel ca frații săi din familia S, un display de tip AMOLED, dar cu o diagonală mult mai generoasă, de tocmai 6,66 inch. Încă puțin și îl ajunge pe Galaxy Fold din urmă, care i-a uimit pe toți cu diagonala de 7,3inch în regim tabletă.


Ne vom despărți și de marginile groase, noului device smart coreean fiindu-i sortite niște proporții mai largi de data aceasta: de 19:9 și 19,5:9. Nimeni nu știe dacă Note 10 se va despărți și de notch-ul arătos din partea de sus a display-ului, dar după cum dictează ultimele tendințe, se pare că nu-l vom mai vedea pe nici un smartphone premium de la Samsung. Încă un detaliu mai fierbinte ca Sahara este că Samsung planifică să-și ia rămas bun de la mufa Jack. Asta da, doliu! Iar primul model pe care căștile vor putea fi conectate prin portul Type-C va fi Note 10. Spațiul economisit după această „revoluție”, va fi folosit pentru o baterie mai generoasă sau fingerprint încorporat în display.

Vestea bună, este că „prietenosul” Stylus S Pen va rămâne și pe generația a zecea. În plus, Note 10 ar putea primi și el o cameră triplă, dar și alte specificații tehnice de top întâlnite pe Galaxy S10 și S10+. Cam asta-i cu zvonurile! Cert e faptul că până la vară mai e mult, și cine știe ce idei inovatoare le mai vin celor de la Samsung. Nouă nu ne rămâne decât să le ținem pasul și să ne împărtășim direct de la prima sursă, cu cele mai hot noutăți din lumea digitală, anume cu voi.

Inovația este instrumentul specific al întreprinzătorilor, mijlocul prin care ei valorifică schimbarea ca o oportunitate pentru o altă afacere sau pentru un alt serviciu.” Peter Drucker

0 Comments:

Trimiteți un comentariu