Xiaomi nu înseamnă doar smartphone-uri! Patru inovații funny de Crăciun



Ce-ți vine în minte când spui Xiaomi? Smartphone-uri super performante, la prețuri de buget, care te lasă cu gura căscată la capitolul specificații. Păi iată că Xiaomi nu se limitează doar la smartphone-uri, lansând cu fiecare an device-uri smart din categorii tot mai neașteptate. În ajun de Crăciun, când toți sunt în căutarea celor mai originale cadouri, am decis să-ți prezentăm patru inovații de la Xiaomi, pe cât de funny pe atât de utile în daily routine. În caz că nu ai reușit încă să alegi cadouri pentru casă și familie.

Priză inteligentă cu Bluetooth – Xiaomi MIJIA Smart Socket


Aceasta nu este prima inovație de acest tip de la Xiaomi. Prima priză smart a fost lansat acum 5 ani și s-a dovedit a fi un accesoriu mega util în rutina zilnică. Anul acesta, cei de la Xiaomi au decis să-și perfecționeze invenția, lansând Xiaomi MIJIA Smart Socket Bluetooth Gateway Edition. Principala caracteristică a modelului nou este funcția Bluetooth. Cu ajutorul acestei tehnologii, este posibilă transmiterea datelor primite prin Wi-Fi de pe un dispozitiv pe altul.

Priza este dotată cu două porturi USB Type-A pentru încărcarea mai multor gadgeturi. Totuși, principala destinație este gestionarea Smart Home de la distanță, tot ce trebuie, e doar să aveți conexiune la internet. De asemenea, priza inteligentă de la Xiaomi permite gestionarea electrocasnicelor obișnuite. De exemplu, dacă fierbătorul electric este pus în priză – îl puteți conecta în timp ce sunteți în drum spre casă. Iar dacă stați cu grijă că ați uitat fierul de călcat aprins, cu doar un click puteți să-l deconectați. Din funcții smart, mai putem menționa: timer, conectare automat la supra încălzire. Iar cel mai important, inovația poate fi achiziționată cu doar 11$.

Oglindă smart pentru machiaj


Pentru femeile stilate, Xiaomi în colaborare cu Shenzhen Yue Life Smart Home Co., au lansat o oglindă de machiaj, și nu una obișnuită, dar cu funcții smart. Inovația este înzestrată cu iluminare LED, dar și posibilitatea gestionării cu ajutorului unui display multitouch. Aceasta are o dimensiune medie, de doar 6,7” și oferă o redare realistă, fără a-ți crea senzația că de fapt de oglindești într-un ecran. În plus, avem parte și de câteva niveluri de luminozitate, ce poate fi reglată în funcție de mediul extern. Acest lucru o face potrivită pentru make-up și îngrijirea tenului.

Coș de gunoi inteligent


Din dormitor, mergem la bucătărie, să facem cunoștință cu cel mai nou coș de gunoi inteligent de la Xiaomi, care... se deschide fără să-l atingi. Noul gadget Smart Home arată ca un coș de gunoi obișnuit, dar de fapt ne aduce o serie de posibilități inteligente. Coșul are o carcasă ermetică cu capacitate de 10l, care menține mirosurile. Dar și o serie de senzori inteligenți, cu ajutorul cărora se deschide și închide capacul, fără ca să îl atingi. Ca să profiți de toate aceste funcții smart, e deajuns doar să-i pui baterii.

Proiector Mi Home Projector Lite


Iar pentru cei care iubesc să primească filme ca la cinema, Xiaomi a lansat proiectorul LED Mi Home Projector Lite, cunoscut și sub denumirea Mijia Projector Youth Version. Device-ul poate reda imagini pe panou cu dimensiune maximă de până la 200”. Imaginea este redată în format Full HD cu rezoluția 1920 x 1080px și nivelul maxim de luminozitate 500 ANSI. De asemenea, proiectorul suportă următoarele tehnologii: HDR10, Dolby Atmos și DTS. Din porturi, avem parte de HDMI și USB.

Toată această performanță este integrată într-o carcasă de culoarea albă, cu dimensiunea de doar 15cm și greutatea 1,3kg. Iar pe deasupra, avem parte și de un asistent vocal inteligent, care ne ajută să setăm tot de ce avem nevoie, pentru experiențe de vizionare de vis. Inovația poate fi deja achiziționată în SUA cu aproximativ 320$.


Cam astea-s ultimele inovații funny de la Xiaomi. Dar până la Anul Nou au mai rămas aproape două săptămâni – cine știe ce ne mai așteaptă! Totuși, îți recomandăm să nu lași alegerea ideilor de cadouri pentru ultima zi, dacă vrei să-ți uimești persoanele dragi cu cadouri de-a dreptul perfecte.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu