Cu Xiaomi e mai plăcut să faci CADOURI. Top 3 daruri smart de buget


Da! Știm că în ultimul articol am vorbit tot despre Xiaomi, și tot despre idei de cadouri de Crăciun și Anul Nou. Dar se pare că producătorul chinez nu s-a oprit din lansări nici în ajun de Christmas. Iar ca să te ajutăm cu încă câteva idei de cadouri, pentru că e taaaare greu să alegi un dar original în zilele noastre, mai ales când vine vorba de cadouri pentru bărbați.


Chiar de Crăciun, îți prezentăm încă trei inovații smart, proaspăt lansate de Xiaomi, cu care ai toate șansele să uimești orice bărbat sau băiețel. Mmmm, de fapt se potrivesc și pentru femeile care prietenesc bine cu tehnica. Până la urmă, tu decizi cui să le dăruiești, iar noi îți prezentăm toate motivele de ce merită să le alegi.

Tastatură mecanică cu butoane rotunde – MIIIW Elite


Da, da! O tastatură poate deveni cel mai bun cadou pentru un bărbat, mai ales dacă optezi pentru una mai deosebită – de tip mecanic și cu un design de-a dreptul uimitor. Se încadrează perfect în această descriere cel mai nou model de la Xiaomi – MIIIW. Prima ce îți sare în ochi este design-ul de-a dreptul neobișnuit – toate butoanele tastaturii sunt rotunde, la fel și unghiurile acesteia. Tastatura este wireless și se conectează la laptop prin Bluetooth sau un adaptor wireless special.

Cireașa de pe tort a tastaturii wireless este Asistentul Vocal Inteligent incorporat - HKUST Xunfei Voice Pack, pentru activarea căruia a fost creat un buton special. Astfel, doar apăsând butonul, vei putea să-i dictezi tastaturii magice textul pe care vrei să-l tipărești, iar ea va face acest lucru pentru tine. Super, nu? Cu un astfel de periferic smart, vrei nu vrei crezi că minunile există. Tastatura este disponibilă în două variante: Elite (cu Asistent Inteligent) și varianta standard.

Mouse wireless cu design futurist


Alături de tastatura miraculoasă a fost lansată și un mouse fără fir, cu un design la fel de neobișnuit. Forma simetrică și rotunjită, combinată cu acoperirea ce nu alunecă și carcasă magnetică transformă utilizarea acesteia într-o adevărată delectare. La fel ca MIIIW Elite, mouse-ul poate fi conectat la laptop sau PC prin Bluetooth sau un adaptor special. Mouse-ul poate fi achiziționat cu aproximativ 42$, la fel ca și tastatura în versiunea Elite. Iar versiunea standard a primit un preț ceva mai modest – doar 25$. Vânzările oficiale încep pe 25 februarie (versiunile Elite) și pe 11 martie, pentru cele standard.

Ceas smart Xiaomi Haylou LS01


Și desigur, cine nu și-ar dori un smartwatch stilat de Crăciun? Aceste gadgeturi au devenit un must-have printre utilizatori, iar cu fiecare an sunt disponibile la prețuri tot mai accesibile. Un exemplu demn este cel mai nou ceas smart prezentat de sub-brandul Xiaomi Youpin – Haylou LS01. Gadgetul a primit un display pătrat LCD, de 1,3” și curelușă din silicon. Pe carcasa din spate avem amplasat senzorul Heart Rate. Iar în plus, acesta este rezistent la apă și praf după standardul IP68.


Haylou LS01 a fost înzestrat cu o baterie cu capacitatea – 210mAh, ce ne oferă o autonomie de până la 14 zile. După specificații, ceasul smart este o alternativă stilată brățării fitnessMi Band 4. Pe lângă senzorii indispensabili pe un fitness tracker, cum ar fi Activity Tracker, Sleep Tracker, cel mai nou ceas Xiaomi s-a ales cu 9 regimuri de antrenament, deșteptător. Gadgetul este compatibil atât cu device-urile pe Android, cât și iOS. Pe piața din China, ceasul va fi disponibil cu aproximativ 17$.
Pe un ton pozitiv, îți spunem Crăciun Fericit. Fie ca Moș Crăciun să îți aducă toate darurile la care ai visat. Iar noi îți promitem și mai multe noutăți din lumea smart. J

0 Comments:

Trimiteți un comentariu