Noul iPhone 14 - cu ce caracteristici ne va surprinde?

 

iPhone 14 va fi un smartphone nou din toate punctele de vedere. Ci nu doar un lucru asupra greșelilor, precum asta a fost la predecesorul său- iPhone 13. Pe noi ne așteaptă upgrade-uri interesante, actuale și pe cât se poate de utile.

Insiderii deja au dezvăluit mai multe detalii, ce pot fi credibile. Pe baza zvonurilor, predicțiilor analiștilor și brevetelor emise de Apple în ultimul an, putem trage concluzii și analiza informații despre următorul model de iPhone.



Data lansării și prețul

Data lansării iPhone 14 este un fapt cunoscut cu probabilitatea de 100%. Evenimentul va avea loc în septembrie. Data exactă nu este cunoscută, totuși, presupunem că va fi posibil să achiziționați noul iPhone după 20 septembrie.

De asemenea, putem menționa mai mult sau mai puțin sigur despre preț. În cazul în care iPhone 14 se dovedește a fi mai scump decât iPhone 12 și 13, atunci diferența nu va fi una semnificativă. Probabil, versiunea cu 64 GB - nu va mai apărea. Deci, modelul cu 128 GB va fi cel opțional și primul de pe listă.

Cât despre procesor, Apple este fidel tradițiilor. Prin urmare, iPhone 14 va fi dotat cu chipset-ul A16 Bionic. Este puțin probabil ca M1, M2 sau un derivat a acestora să fie implementat în producerea noului iPhone. A16 va fi cu mult mai puternic în comparație cu actualele A14 și A15 ale iPhone 13 și iPhone 13 Pro. Care este procesul tehnic? Se pare că acesta numără deja 3-nanometri.

Ecran și camere de invidiat

IPhone-ul de bază va avea același factor de formă ca iPhone 12 și iPhone 13. Un superciclu cu același design deocamdată nu a fost finalizat. Prin urmare, afișajul este de 6,1 inch. Rata de reîmprospătare va constitui 120 Hz. Și, desigur, vorbim despre un panou LTPO cu o rată de reîmprospătare adaptivă.

Este posibil ca un simplu iPhone 14 să fie echipat cu o cameră triplă, similară cu iPhone 11 Pro, 12 Pro și 13 Pro. Ei bine, noi ne așteptăm la un zoom optic superb - larg și chiar mai performant (de 3 sau 4 ori) și focusare în regim auto avansată.



Face ID – reactualizat și mai performant

Modulul Face ID poate fi, de asemenea, ascuns în spatele afișajului. Și atunci noul iPhone nu va avea breton. Deloc!

Scanerul de amprente va reveni la iPhone în 2022 cu o probabilitate de 99,9%. Acesta va fi sub-ecran, iar răspunsul său va fi cu mult mai accelerat. Ne va surprinde noul iPhone și cu noul iOS 16 (sperăm că schimbarea va fi mai pronunțată a iOS 15 în comparație cu iOS 14).

Anterior, insiderii au dezvăluit date despre un ecran suplimentar la spatele dispozitivului, similar cu Xiaomi Mi 11 Ultra. Totuși, se pare că această variantă e mai puțin probabilă.

Absența conectorilor (de asemenea, probabilitatea acestui fapt este destul de mică).

Cât despre baterie...

IPhone-ul nu a fost niciodată un monstru al autonomiei. Este puțin probabil ca iPhone 14 să devină unul. Cel mai probabil, noi putem conta pe 3500 mAh. Și despre autonomie? Aceasta va fi mai mare, însă deocamdată nu putem afirma cu cât exact.

Puterea încărcării rapide este în continuă creștere. Deci, în iPhone 14 putem conta pe 35-40 de wați. Și cea inversă? Aici este vorba despre 10-15 wați.

Și spre final, merită să spunem câteva cuvinte și despre design - partea din față a iPhone 14 va fi similară cu cea a iPhone 12 și 13. Cu excepția bretonului și cu o cameră ascunsă, în cazul în care zvonurile se adeveresc. Și din spate? Este probabil că vom da de o cameră triplă.

Ei bine, deocamdată acestea sunt toate informațiile, cel puțin la moment. Pentru a nu rata o doză nouă de actualități, devin-o abonat la buletinul nostru de știri. Fii ochi și orechi, iar noi vom avea grijă de restul!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu