Motorola Edge 30: Cel mai subțire 5G-smartphone cu ecran OLED


Telefonul cu OLED-display, cu rata de reîmprospătare de 144 Hz, cu două difuzoare stereo fenomenale și două camere de 50 megapixeli se pare că va stârni interesul milioanelor de utilizatori din lumea întreagă. Se pare că cei de la Motorola mizează anume pe o astfel de tendință, căci acum ei au reușit cu adevărat să producă un dispozitiv peste măsura așteptărilor. Deși toate telefoanele Motorola sunt speciale, acest model se pare că este desprins dintr-un film science fiction!

În mare măsură caracteristicile specificate ceva mai sus sunt atribuite anume modelului Motorola Edge 30 Pro, prețul căruia se estimează la 800 de euro, pe când cel de-al doilea model din serie – Motorola Edge 30 vine la preț de 400 de euro și este dotat practic cu aceleași parametri!


Parametri de invidiat

Motorola Edge 30 deține un ecran AMOLED de 6,5 inch, display FHD+, cu siguranță modelul nu ajunge la marimile ecranul de 6,7 inch ca la Edge 30 Pro și totuși panelul la fel este configurat cu 10 biți și HDR10+. Mai mult, tu la fel vei obține un dispozitiv dotat cu cele mai performante difuzoare cu Dolby Atmos la bord!

Motorola Edge 30 ce a devenit succesorul renumitului Motorola Edge 20 Pro și este creat pe baza sistemului monocristalic Snapdragon 778G+ ce reprezintă o versiune accelerată a versiunii Snapdragon 778G. Telefonul activează pe sistemul de operare Android 12 cu unele ”adaosuri” interesante oferite de brand-ul Motorola. Iar pentru regimul ”desktop” smartphone-ul oferă regimul de Motorola Ready For.


Calitatea – ce cu adevărat contează

Camera deține un modul central de 50 Mp ce are la bază regimul de focusare auto și stabilizarea optică a imaginii. La fel acest model include și o cameră cu unghi extra larg de 118° ce îndeplinește funcția unei camere macro. Camera de bază cât și cea cu unghi extra larg sunt capabile să înregistreze video cu calitatea 4K cu 30 cadre/sec! Iar la desert – camera selfie constituie 32 de megapixeli, pentru niște poze cu adevărat speciale.

Cât despre acumulator, Motorola Edge 30 a obținut un acumulator cu capacitatea de 4020 mAp și un încărcător în set TurboPower cu o putere de 33W. Mai mult, acest dispozitiv are tocmai 2 sloturi pentru SIM-card și protecție IP52. Să nu uităm și despre Bluetooth 5.2 și NFC!

Paleta de culori la fel este una deosebită - Aurora Green, Meteor Grey și Supermoon Silve, cu alte cuvinte tu vei avea din ce alege!

Ei bine, ca tu să nu ratezi ultimile nputăți și să fii mereu informat, e timpul să te abonezi la blog-ul nostru cu actualități! Crede-ne pe cuvânt, noi mereu vom avea cu ce să te surprindem!


0 Comments:

Trimiteți un comentariu