Prima piatră aruncată peste gardul celor de la Samsung. Cine e „sosia” lui Galaxy S10?


Să înceapă DUELUL. Află ce alt smartphone va fi lansat în aceeași zi cu Samsung Galaxy S10


Până la marele eveniment, cizelat până la cele mai mici detalii de către gigantul coreean, Samsung Unpacked 2019, au rămas zile numărate, iar atmosfera tensionată din jurul noilor device-uri flagman ale acestui brand, Galaxy S10, S10 Plus și S10E, atinge cote maxime. Flacăra s-a aprins la propriu după ultimul anunț al unui alt gigant tech, care a decis să ne facă o surpriză. Cine a început duelul și care sunt șansele celor de la Samsung să dețină „glonțul” decisiv, vă mărturisim în continuare.

Luptele dintre giganții în lumea smartphone nu mai sunt o noutate. Pentru primele locuri în topuri și titlul de „cel mai bun smartphone din toate timpurile”, producătorii sunt gata să lupte cu sânge rece, lansând device-uri care mai de care. Se planifică o luptă de zile mari și la Samsung Unpacked 2019, inițiatorul duelului fiind principalul concurent al gigantului coreean, al treilea în topul producătorilor mondiali de smartphone-uri, Xiaomi. Iar „luptătorul” gata de ring, nu este altul decât Xiaomi Mi 9.



Vestea BOMBĂ ne-au dat chiar cei de la Xiaomi, care au surprins o lume întreagă, cu invitația de astăzi la evenimentul care va avea loc „dintr-o simplă întâmplare”, de ziua de naștere a urmașilor lui Samsung Galaxy S9. Detalii despre ultima inovația din seria Mi nu se știu prea multe, specificându-se doar un mesaj scurt, drăguț și „modest”: „cel mai PUTERNIC flagman al anului” și „cel mai STILAT telefon de la Xiaomi”. Iaca na, producătorii coreeni de smartphone-uri, Samsung, cu siguranță nu s-au așteptat.

Răscolind în lung și în lat, am reușit totuși să adunăm câteva detalii „picante” despre caracteristicile inovației de la Xiaomi. Mi 9 va avea la bază același procesor ca și pe S10 – Qualcomm Snapdragon 855, și va veni din fabrică cu versiunea Android 9.0 Pie, MIUI 10. Un alt detaliu „ilegal” la propriu este și o poză care a bătut recordurile pe rețele, făcută cu o cameră ascunsă, în care putem vedea cum va arăta din spate „eroul” chinezesc.


Se mai zvonește că smartphone-ul va fi dotat cu o baterie de 3500mAh, fastcharging cu viteza de 27W și display SuperAMOLED de 6,4inch... fiți atenți la continuare... cu fingerprint incorporat în ECRAN! Da, da, aici asemănările cam au întrecut limita, și se pare că Samsung Galaxy S10 Plus va avea o sosie pe măsură, doar că de origine chinezească.

La capitolul camere, producătorii din Beijing sunt mai darnici la numărul de pixeli. Xiaomi Mi 8 va fi dotat cu o cameră principală triplă, cu module de 48MP, 12MP și 3D Tof, și cu front cameră de 24MP. La fel ca și confratele său Xiaomi Mi 8, Mi 9 va fi lansat în câteva variante, cea de top primind nickname-ul Explorer Edition. Să fie o simplă coincidență, sau nu, Samsung Galaxy S10 încă rămâne ferm cel mai promițător smartphone al acestui an. Dar o să ne putem convinge de acest lucru, doar peste o săptămână. Așa că, răbdare, și încă o dată răbdare.

Fără curiozitate, nu ar exista nicio inovație.” – Steve Stoute

0 Comments:

Trimiteți un comentariu