5 camere - rezoluție de peste 100mln pixeli! Xiaomi Mi Mix 3S va veni cu un „buchet” întreg de tehnologii

Xiaomi ne pregătește încă un smartphone high-tech de toată frumusețea


Compania chineză, populară în întreaga lume, producătoare de smartphone-uri, Xiaomi, nu ezită să ne bucure periodic cu device-uri splendide, unice prin specificații și design. Stilate și performante, în nuanțe apetisante și cu tehnologii de top, smartphone-urile acestui brand au reușit să își adune o armată întreagă de admiratori, dornici de a „gusta” din deliciile chinezești, cu un preț mega accesibil, de-o plăcere să le tot încerci. Ne-a uimit prin super-performanță și enigmaticul Xiaomi Mi Mix 3S, presupusul confrate a lui Mi Mix 3, care conform zvonurilor de pe rețelele sociale va avea cu ce se lăuda la toate capitolele, inclusiv cameră.

Se zvonește, că la baza device-ului chinezesc va sta procesorul de ultimă generație Snapdragon 855. Această „mașină de fier” întrunește la un loc 8 nuclee Kryo 485 cu frecvența cuprinsă între 1,80 - 2,84Hz, procesor grafic Adreno 640 și LTE 4G Snapdragon X24. Smartphone-ul flagship va fi disponibil în cel puțin două variante: cu 6GB RAM și 128GB memorie internă, sau 8GB RAM și 256GB ROM. De asemenea, se cunoaște că Mi Mix 3S va suporta generația conexiunii 5G.


Marea enigmă a smartphone-ului din familia Mi Mix sunt fără îndoială camerele. Pe spate, acesta va primi nu una și nici două camere, ci tocmai trei camere, una principală de 48MP și două secundare a câte 12MP fiecare. Norocoasă la capitolul calitate și numărul de pixeli este și front camera duală de 20MP și 8MP. Dacă să facem un calcul simplu, rezoluția sumară a celor 5 module ale camerelor de pe față și spate va ajunge până la 100mln pixeli. Super, nu? Cu un astfel de dispozitiv ai toate șansele să îți descoperi artistul din tine.

Mai mult detalii despre specificațiile tehnice, ale urmașului lui Xiaomi Mi Mix 2S, nu se cunosc, și nici poze cum ar arăta în toată splendoarea Mi Mix 3S nu sunt prea multe. Până la urmă surprizele sunt de două ori mai plăcute când sunt ținute în secret. Nu-i așa? Tot ce se mai știe la moment este că prețul smartphone-ului nu va depăși 600$. Se pare că și de data aceasta cei de la Xiaomi au decis să ne bucure cu un dispozitiv high-tech, la un preț pe măsură.


Conform recenziilor IDC, Xiaomi ocupă ferm locul patru în topul celor mai mari producători de smartphone-uri din lume, având drept concurenți smartphone-urile Samsung, Apple, și asta e pe merite. Doar anul trecut, compania a reușit să scoată pe piață peste 122,6mln de dispozitive, ocupând 8,7% din volumul total al pieței mondiale. Rezultatul este bun, dar mai au unde crește. Totuși, după ultimele sondaje în rândul utilizatorilor, tehnica Xiaomi cucerește ferm tot mai mulți utilizatori.

Nu poţi rezolva o problemă de gestionarea tehnologiei cu mai multă tehnologie.Bill Joy

0 Comments:

Trimiteți un comentariu