JBL LIVE – noua generație de căști Smart dotate cu AI Google și Alexa


Surprize tehnice pentru iubitorii muzicii de calitate


Consumer Electronics Show (CES) este fără îndoială cea mai grandioasă expoziție de IT organizată de regulă la început de an, în ianuarie, perioadă perfectă pentru a lansa pe piață inovații tehnologice de tot soiul, una mai performantă, stilată, inteligentă ca alta. Acest eveniment mondial este organizat în SUA, Las Vegas, și adună în fiecare an numeroși producători și fani înrăiți, dornici de a afla de la primă sursă, de ce gadgeturi și device-uri vom mai avea parte în acest an.

Anul acesta, CES 2019 s-a desfășurat la început de ianuarie, de pe 7 până pe 10 ianuarie, reușind să adune o colecție întreagă de dispozitive, cu care vă vom face cunoștință treptat. O noutate utilă și în același timp inteligentă, lansată de către compania HARMAN, este noua generație de căști JBL – Live, căși audio Smart care au primit pe lângă tehnologii inovatoare de top, redare impecabilă a sunetului, și inteligență artificială, completată cu recomandările prietenoase din partea asistenților inteligenți Google Assistant și Alexa.


Asistenții vocali inteligenți pot fi conectați doar printr-o atingere a cășii, în zona sensor, permițând astfel alegerea conținuturilor redate, ascultarea notificărilor și informațiilor utile despre starea vremii, situația traficului în anumite zone. Pentru a beneficia de aceste posibilități, este nevoie doar să le conectați la un smartphone, cu ajutorul unei aplicații speciale. Din această generație fac parte 5 modele de căști, destinate mai multor tipuri de utilizatori. 

Primele pe listă sunt căștile in-ear JBL LIVE 100 - cu o redare impresionantă a sunetului, design trendy și ergonomic, posibilitatea efectuării apelurilor telefonice în regim hands-free. Acestea au o carcasă stilată și trainică din aluminiu, cablu comod și discret cu acoperire specială împotriva încâlcirii, și vin la set cu o husă pentru transportarea ușoară.  


La fel de stilate sunt și căștile wireless JBL LIVE 200BT ce permit redarea wireless a conținuturilor audio de pe smartphone, laptop sau televizor prin conectare Bluetooth. În plus, acestea au primit o funcție specială ce permite conectarea rapidă, intuitivă de la un dispozitiv la altul, fără prea mult efort. 


Modelele de top JBL LIVE 400BT, JBL LIVE 500BT și JBL LIVE 650BT – căști over ear (headphones) înzestrate cu tehnologia high-end TalkThru, care reglează volumul muzicii în timp ce vorbiți la telefon, fără necesitatea de a scoate căștile. Încă o tehnologie utilă a acestor modele este și Ambient Aware, creată pentru siguranța în trafic, cu ajutorul căreia, chiar și atunci când ascultați muzică la volum maxim puteți auzi sunetele puternice de avertizare din jur. Iar modelul flagman LIVE 650BT a primit funcția ce blochează la propriu sunetele din jur, oferindu-vă o teleportare totală în lumea muzicii. Ce poate fi mai plăcut pentru un audiofil?


Inovațiile audio sunt deja scoase pe piață și pot fi achiziționate la un preț destul de accesibil, luând în considerare calitățile pe care le-au primit. Producătorii HARMAN deja și-au creat o reputație perfectă, iar sistemele audio din sub-brandul JBL de fiecare dată vin cu specificații tehnice unice, nemaivăzute pe alte branduri.

Sper că am răspuns la toate întrebările audiofililor, iar dacă sunteți în căutarea unui cadou perfect pentru pasionații de muzică bună, o pereche de căști din cele menționate se potrivesc de minune. Și nu uitați: „muzica este leacul minţii.” John Alexander Logan

0 Comments:

Trimiteți un comentariu