Detalii NOI despre Samsung S10! Află cât va costa cel mai tare smartphone din toate timpurile


Prețul incendiarului Samsung Galaxy S10 i-a lăsat pe toți cu gura căscată


Dacă ați crezut că odată cu finisarea sărbătorilor de iarnă, s-au terminat și surprizele, ținem să vă anunțăm că lansarea premierei tehnice de la Samsung, smartphone-ul fără precedent în lume, Galaxy S10 este tot mai aproape. Marele eveniment, Samsung Unpacked 2019, la care se planifică lansarea celor mai tari device-uri coreene din clasa premium, inclusiv confratele vedetelor anului 2018, în lumea smartphone-urilor flagman, Samsung Galaxy S9 și S9 Plus, Samsung S10, este în toiul pregătirilor, fiind planificată la data de 20 februarie 2019. Anul acesta, producătorii nu și-au continuat tradiția generațiilor precedente, Samsung Galaxy S8 și S9 lansate în cadrul conferințe MWC.

Între timp, zvonurile despre caracteristicile de pe altă planetă, ale celui mai performant smartphone lansat vreodată, parcă curg gârlă, iar noi am decis să adunăm la un loc toate informațiile care circulă în lumea virtuală despre super puterile principalului concurent ale smartphone-urile pe IOS lansate în această toamnă, iPhone XS și XS Max. Producătorii coreeni au decis să nu schimbe tradiția apărută în acest sezon și să lanseze trei modele dintr-o dată (S10, S10 Plus și noul reprezentant al seriei S, S10 Lite), care vor fi disponibile în șase variante: cu 6GB/8GB/12GB RAM și 128GB/512GB/1024GB ROM și cu procesoare Qualcomm Snapdragon 855 și Exynos 9820, în funcție de regiunea pentru care sunt destinate. După așa caracteristici tehnice, nici nu mai știi ce să te aștepți la celelalte capitole: cameră, display sau design.


Inovațiile vor fi disponibile atât în nuanțe clasice, cât și moderne, care nu au mai fost folosite până acum pe această serie. Astfel, S10 Lite va primi o carcasă în nuanța Black, White, Yellow și Green. Pentru modelul S10 Plus, producătorii ne pregătesc niște culori exclusive, despre care încă nu se cunosc detalii, unica informație fiind legată de negarea zvonului că acesta ar putea avea carcasă din ceramică. Toate modelele, vor avea o construcție slim în stilul Samsung Note 9 și carcasă din sticlă. Nu s-au adeverit nici zvonurile că acestea ar putea primi o carcasă din metal.  

Zvonurile despre designul noilor flagman-uri coreene, adunate într-un puzzle, ne ajută să ne imaginăm cum vor arăta acestea în toată splendoarea. Ultimul detaliu al puzzle-ului este postarea de pe pagina de Twitter a cunoscutului insider Evan Bluss, însoțită de o poză unică cu toate modelele. Din imagine, ne putem da seama prin ce se deosebesc și se aseamănă cele trei variante. După cum se cunoaște, acestea vor avea display SuperAMOLED cu rezoluția Quad HD+ și diagonala 5.8inch pentru modelul Lite, 6.2inch pentru versiunea de mijloc și 6,4 pentru cea Plus.


La capitolul camere, zvonul că varianta premium va primi 4 camere nu s-a adeverit, astfel S10 Lite va fi dotat cu cameră dublă, iar celelalte două modele vor primi trei camere principale. Toate modelele au fost înzestrate cu fingerprint incorporat în ecran, marea inovație, despre care cei de la Samsung spun că sunt primii care au folosit această tehnologie pe un display SuperAMOLED. Încă un detaliu straniu, dar unic în același timp este amplasarea camerei frontale pe display-ul Infinity, fără gram de margină, care arată ca o gaură mică rotundă în cazul modelelor S10 Lite și S10, sau ovală pentru varianta Plus, care a primit o front cameră dublă de data aceasta.

Cu caracteristicile totul e perfect, Samsung Galaxy S10 fiind „înarmat” la propriu cu toate cele necesare ca să devină campion în toate luptele. I-a cam dezamăgit pe internauți prețurile GIGANTE de-a binelea, publicate zilele acestea pe blogul Android Authority, care i-au luat în surprindere pe toți, de la mic la mare, luând în considerare costurile generațiilor precedente. Astfel pentru modelul S10 Lite va trebuie să scoateți din buzunar 908$, pentru S10 între 1056$-1340$, în funcție de specificații, iar pentru varianta premium – 1193$ / 1477$ / 1818$. 


Cu prețul exagerat sunt de acord puțin admiratori ai tehnicii Samsung, iar unii, conform discuțiilor aprinse de pe bloguri, sunt gata să treacă la modele mult mai ieftine, cu aceleași specificații de top, cum ar fi Huawei Mate20 Pro sau modelele flagman de la Xiaomi. Să sperăm ce cei de la Samsung nu o vor da în bară, cum au pățit-o producătorii Apple, care după lansarea iPhone-urilor XR, XS și XS Max nu au reușit să cucerească publicul, având pierderi destul de mari în capital.

Vrem noi sau nu vrem, telefoanele au devenit o parte componentă a vieții noastre, iar pentru specificații de top, oamenii sunt gata să investească sume imense. Important să nu uităm de celebra frază spusă de Chandler în filmul serial „Prietenii tăi”: „telefoanele: te aduc mai aproape de oamenii... care au telefoane.”

0 Comments:

Trimiteți un comentariu