Inovație tech for gamers! A fost scos la lumină noul smartphone MOQI în stil PlayStation


A fost scos la lumină cel mai nou smartphone for gamers de la MOQI


Vrem noi sau nu vrem, dar designul device-urilor smart a devenit ceva mai mult decât un must-have în secolul XXI, fiind unul din criteriile primordiale care dictează nemijlocit popularitatea lor pe piață. Producătorii mondiali de smartphone-uri: Apple, Samsung sau Xiaomi știu de mult secretul, și pe lângă tehnologiile de ultimă generație cu care își dotează anual tehnică, nu uită să rămână creativi și la capitolul aspect exterior, luând în considerare toate doleanțele utilizatorilor.


Și mai pretențioși la costrucția tehnicii sunt cei din categoria gaming fans, pentru care comoditatea în utilizare joacă un rol primordial. Țin pasul cu ultimele tendințe din lumea jocurilor, producători cunoscuți de tech for gamers: Razer, Asus, Nubia și Xiaomi, bazându-se mai mult pe procesoarele agere, baterii puternice și sisteme de răcire, decât pe designul specific. Anume cu acest gând, dar și cu ideea de a fi unici în segmentul smartphone-uri gaming, cei de la Snail Digital, un brand mai puțin cunoscut în zona noastră, și-au etalat hibridul dintre un smartphone performant și o consolă gaming, pe platforma de crowdfunding Indiegogo, iar comentariile și admirația internauților au început să ia amploare.


La prima vedere, smartphone-ul MOQI arată ca o consolă portabilă, și se aseamănă ca două picături de apă cu consola PlayStation Vita. Designul specific este explicat prin faptul că scopul lui principal este explorarea lumii jocurilor video. În regim orizontal, avem acces la butoanele fizice, amplasate în partea stângă și dreapta a ecranului: Skills Key, 3D Joystick cu Inteligență artificială și Skills Key. Display-ul este multitouch, cu diagonala de 6 inch și rezoluția Full HD (1920 × 1080px).


„Bestia” smart este norocoasă și la capitolul componente, aceasta a primit un procesor Qualcomm Snapdragon 710, cu șapte nuclee Kryo 360 și frecvența 2,2GHz, procesor grafic Adreno 616 și modem Snapdragon X15 LTE. În arsenalul smartphone-ului gaming mai intră și 6GB memorie RAM, unitate de stocare cu capacitatea de 64GB, cameră principală de 16MP și frontală de 5MP dar și o baterie generoasă de 6000 mAh care oferă o autonomie de 6,5h în regim full. Din porturi, avem parte de un port USB Type-C, mufă Jack standard și senzor GPS. Device-ul funcționează pe baza sistemului de operare Android 8.1, are dimensiunile de 207 × 96 × 15mm și greutatea de 330g.


Până astăzi, proiectul revoluționar al telefonului for gamers, MOQI, a adunat 3000$ din 10,000$ planificați, un succes destul de bun luând în considerare faptul că până la sfârșitul companiei crawdfunding au mai rămas 26 de zile. Se zvonește că la moment acesta poate fi comandat la un preț mai mic decât cel real, de doar 400$ (promoție disponibilă pentru primii 50 de cumpărători). Dacă ești un gamer înrăit și ai nevoie de un telefon nou, cred că încă mai ai timp să prinzi super oferta. 

Cred că jocurile video sunt o nouă formă de artă...” Ray Muzyka

0 Comments:

Trimiteți un comentariu