Lansarea Samsung Galaxy S10 ne promite inovații extraordinare


What we create today, let’s you create the future!” 
    

Cu acest mesaj se încheie super-teasingul noului Samsung Galaxy S10, din care ne putem da seama că la Samsung Unpacked 2019, din 20 februarie, care va avea loc concomitent în două metropole mari ale lumii: London și San Francisco, ne așteaptă o sumedenie de surprize, una mai enigmatică ca alta. La mai puțin de o zi de la prezentare, zvonurile despre caracteristicile acestui smartphone aniversar, cresc ca ciupercile după ploaie. Iar cei de la Samsung nu ezită să ne mai „arunce” câte un detaliu picant, pentru a aprinde și mai tare curiozitatea în inimile fanilor.


Ca să limpezim un pic apele, am adunat la un loc detaliile ce fac speciale device-urile din generația a zecea, de versiunile anterioare, dar și de toate telefoanele smart lansate până acum. Prima surpriză, apreciată mai ales de perfecționiști, sunt fără îndoială nuanțele carcasei. Producătorii coreeni și-au plănuit să ne surprindă cu culori stilate, în care vor fi disponibile smartphone-urile Samsung Galaxy S10, precum Green, Black, White, Yellow, dar și două nuanțe premium, apreciate mai ales de cei pasionați de stilul clasic: Ceramic Black și White.

The future unfolds!

Aranjate la patru ace, cele trei modele flagship: Samsung Galaxy S10, S10 Plus și S10E (numit de unele surse și S10 Lite), cu ecran Infinity, de tip Edge, vor avea cu ce se mândri și la capitolul performanță, printre cele mai hot caracteristici, numărându-se:
  • Fingerprint ultrasonic incorporat în display SuperAMOLED;
  • Cameră principală triplă, amplasată pe orizontală, optimizată până la cele mai mici detalii;
  • Baterie cu capacitatea mult mai mare, cu fast charging și, probabil (până ce acesta rămâne a fi un zvon) funcția Wireless Reverse Charging, ce permite încărcarea altor dispozitive, prin simpla lipire a acestora de partea din spate a smartphone-ului. Această funcție deja a devenit virală odată cu prezentarea noului Huawei Mate 20 Pro;
  • Rezistență și mai mare la apă și praf;
  • Cel mai înalt nivel al productivității pe un smartphone, datorită procesoarelor de ultimă generație și capacității înalte a memoriei operative, care ajunge până la 12GB RAM, pentru variant de top. 

Un zvon care întărește și mai tare dorința de a te delecta cu un astfel de „deliciu”, în pofida prețurilor pipărate, este noutatea, că producătorii planifică să ofere drept cadou celor ce vor opta pentru varianta pre-order, o pereche de căști wireless - Galaxy Buds. Detalii tehnice despre viitoarele rivale ale căștilor Apple AirPods nu se știu prea multe, cert e faptul că se aseamănă foarte mult la construcție cu generația anterioară, Gear IconX, și că ar putea fi dotate cu asistentul inteligent Bixby.


Surprizele nu se termină aici, marea enigma a evenimentului Samsung Unpacked 2019 este posibila prezentare a smartphone-ului cu display pliabil Galaxy X, despre care, producătorii coreeni ne-au mărturisit încă de anul trecut. Se pare că am ajuns la momentul culminant când acest device revoluționar este gata să cucerească lumea prin caracteristicile inedite ale carcasei. Unii analiști sunt de părerea că această premieră tehnică ar pute să-l intimideze într-o oarecare măsură pe „eroul” principal al acestui eveniment, Samsung S10+. 


Cam asta-i cu zvonurile! Vestea îmbucurătoare este că ne-au mai rămas ore numărate până vom afla de la prima sursă ce ne-a pregătit gigantul coreean pentru acest an. Iar dacă biletele până în London sau San Francisco vă par cam scumpe: „Do what you can’t!” Gigantul coreean ne oferă șansa unică să admirăm lansarea în regim Live Stream, pe data de 20 februarie. Be ready!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu