Instax Mini LiPlay: instant-print camera de la Fujifilm cu Voice Recorder




Secolul XXI pe dreptate poate fi numit secolul gadgeturilor. Acest device-uri mici cu funcții inteligente, vin să ne coloreze rutina zilnică, ajutându-ne în sarcini simple, dar mega utile. Dacă ceva în urmă o cameră foto putea fi utilizată stric pentru a capta cadre, iar calitatea și operativitatea cam lăsa de dorit, astăzi acestea au evoluat la propriu în toate segmentele, fiind dotate cu funcții, care nici nu îți vin prin minte. Camere action, camera 360, camera phone-uri care mai de care – astăzi ai undă liberă să-ți alegi device-ul care ți se potrivește în totalitate, iar producătorii nu pierd șansa să-și completeze colecția și cu alte inovații demne de like-uri.


Nu am putut să nu scoatem pe podium și inovația de la Fujifilm, camera instant-print cu funcția Voice Recorder, Instax Mini LiPlay, ce poate fi achiziționată cu aproximativ 160$. Mică dar voinică, realizată într-o carcasă compactă, în trei variante de culori: Black, Gold și White. Inovația are dimensiunile de 82,5 × 122,9 × 36,7mm și o greutate de doar 255 de grame. Chiar și așa, camera a fost dotată cu un senzor de 5MP și un obiectiv cu distanța de focusare de până la 28mm.


În partea din spate, device-ul magic are un display de 2,7”, unde poți să vezi cadrele realizate. În plus, o dată cu fiecare poză, se înregistrează automat și un video scurt cu sunet, de 10 secunde, cu acțiunea ce a avut loc în timpul captării. Pe fundal se aud clar sunetele dar și vocile umane. Dacă ai realizat un cadru perfect, nu ai decât să ți-l imprimezi imediat. Camera imprimează poze cu dimensiunile de 86 × 54mm. Pe imagine poate fi inserat și un cod QR, care odată recunoscut pe smartphone cu ajutorul unei aplicații, va putea reda înregistrarea de 10 secunde.


Pozele pot fi imprimate și cu ajutorul smartphone-urilor, prin intermediul conexiunii Bluetooth. De asemenea, smartphone-ul poate fi utilizat și pe post de telecomandă, stocând toate datele de pe cameră. Iaca așa, ți-ai luat o cameră și ai atâtea posibilități. Gadgetul cu siguranță va fi la mare căutare, mai ales că nu cere o investiție cosmică. Nouă nu ne rămâne decât să profităm din plin de posibilitățile nemaipomenite pe care ni le oferă producătorii high-tech.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu