HP a lansat prima imprimantă modernă fără cartușe – Neverstop Laser




Conform unui studiu realizat recent printre lucrătorii din oficiu, 75% din managerii afacerilor mici și mijlocii au menționat că una din necesitățile primordiale ce țin de tehnica pentru birou, este să aibă o imprimantă practică, rapidă, ușor de utilizat și întreținut. Imprimanta, mai numită și printer este fără îndoială un dispozitiv de mare folos în orice oficiu, dar uneori, utilizarea acesteia poate deveni un chin, luând în considerare activitățile de întreținere.


Compania californiană de IT, cel mai mare furnizor de tehnologii la nivel global, HP, este un producător devotat în crearea desktop PC-urilor, laptopurilor și produselor soft și pentru birou, cu o experiență de peste 80 de ani în acest domeniu. După cercetări anevoioase pentru formula unui printer perfect, din toate unghiurile, producătorii au venit cu o soluție curajoasă – prima imprimantă multifuncțională fără cartușe – Neverstop Laser – care a cucerit din prima utilizatorii din întreaga lume.


HP Neverstop Laser este de fapt o imprimantă laser, cu o tehnologie complet nouă de funcționare, ce permite încărcarea tonerului, cu o capacitatea mult mai mare decât a unuia clasic, fără prea mult efort, chiar pe loc, fapt ce permite minimizarea acțiunilor de întreținere a acestuia. Datorită sistemului fără cartușe, tonerul poate fi încărcat direct în printer, astfel nu va mai trebui să apelați la servicii de încărcare ori de câte ori tonerul e pe sfârșite, ci puteți să beneficiați din plin de posibilitățile dispozitivului.
Noul printer HP are în componența sa 25% de plastic reciclat, iar setul de încărcare este creat până la 75% din plastic. Printre caracteristicile cheie ale printerului inovator al gigantului din Palo Alto, California, se mai numără:
  • Scanarea și imprimarea wireless prin intermediu aplicației HP Smart App;
  • În regimul de start, printerul are o rezervă de 5000 de foi;
  • Încărcarea poate fi realizată în maximum 15 secunde, datorită tehnologiei de lucru, fără pauză, a tonerului;
  • Economie de până la 80%, comparativ cu imprimantele cu laser clasice.


NeverStop Laser a fost creat pentru utilizatorii care imprimă foi în cantități mari, și vor să facă acest lucru ușor, sigur și rapid. Este o soluție inovativă ce oferă o economie considerabilă a materialelor, dar și o eficiență pe măsură. În plus, HP a lansat și un printer multifuncțional, seria 2000, dotat și el cu aceeași tehnologie și specificații de ultimă generație. Dispozitivele deja sun disponibile în unele regiuni, și pot fi achiziționate la un preț cuprins între 240$ și 320$.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu