HMD Odyssey+ – ochelarii VR de la Samsung care îți deshid o lume nouă



Cine a spus că Samsung se pricep doar la smartphone-uri? Brandul coreean ne-a demonstrat în nenumărate rânduri că poate fi bun în toate, inclusiv în crearea device-urilor futuriste, pline de posibilități cosmice, cum ar fi ochelarii VR. Cea mai nouă invenție în acest sens, lansată încă din toamnă de Samsung Electronics sunt ochelarii VR HMD Odyssey+, care suportă platforma de realitate virtuală Windows Mixed Reality.


Noua pereche de ochelari VR Samsung a fost îmbunătățită din toate punctele de vedere, începând cu designul ergonomic, minimalist și până la cele mai noi tehnologii ale timpului. Gadgetul s-a ales cu tehnologia Anti-SDE, ce se luptă la propriu cu efectul de pătrățele întâlnit până acum pe display-ul ochelarilor. Acesta scădea considerabil din efectul teleportării totale în lumea virtuală, iar uneori ducea la apariția durerilor de cap, amețeli sau greață, dacă era utilizat prea mult timp.


Ca să pună punct acestei probleme, inginerii HMD Odyssey+ și-au dotat odrasla cu două display-uri de 3,5”, rezoluția 1440 x 1600px (1233PPI) și tehnologia despre care am scris mai sus - Anti-SDE. În plus, device-ul smart are incorporat și o tehnologie de la AKG, ce asigură un sunet curat, puternic, de 360 grade, la volum maxim. Iată ce ale caracteristici tehnice a primit inovația de la Samsung, HMD Odyssey+:
  • Suportă platformele Windows MR, Steam VR;
  • Display-uri AMOLED;
  • Unghi de vizualizare: 110 grade;
  • Senzori: 2 Windows MR, IPD, accelerometru, giroscop;
  • Difuzoare: AKG Premium Audio;
  • Microfon dublu;
  • Greutatea: 590 de grame.


Samsung HMD Odyssey+ este disponibil în SUA în toate magazinele Microsoft, dar și în alte regiuni ale lumii, inclusiv Coreea, China, HongKong și Brazilia.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu