Samsung în febra pregătirilor pentru lansarea Note 10! La ce să ne așteptăm?


Mai că nici nu am observat că a trecut o lună de vară, iar frica că nu o să reușim să savurăm din plin acest sezon estival ne cam dă fiori. În așa stări, ai nevoie de o veste BOMBĂ care să te trezească la viață. Noi am găsit-o! Samsung e în toiul pregătirilor pentru o nouă ediție de Unpacked 2019, unde, îl vom cunoaște pe .... (muuuuulte puncte de suspensie) Samsung Galaxy Note 10. Da, da, ai citit bine! Phablet-ul legendar din generația a zecea e aproape gata să fie scos la lumină, iar după zvonurile din lumea virtuală se pare că va fi o legendă printre smartphone-uri.


Dacă să ne amintim de anul trecut, producătorii de smartphone-uri Samsung se țin strict de tradiții, pentru că generația a noua din seria Note ne-a luminat cu prezența în aceeași săptămână cu Unpacked 2019 din vara aceasta. Organizatorii deja a trimis invitații oficiale reprezentanților mass-media pentru marele eveniment, care va avea loc pe 7 august, pe arena sportivă Barclays Center din New York. Petrecerea smart se așteaptă a fi una incendiară, iar noi ne-am propus să adunăm de prin toata sursele ce se cunoaște până în prezent despre eroul coreean atât de mult așteptat.

Time to level up! Ce ne așteaptă la Unpacked anul acesta?



Prima și cea mai credibilă sursă este teaserul prezentării publicat ieri pe contul Twitter al Samsung Mobile. Din teaser ne putem da seama că o să avem parte de aceeași cameră decupată în ecran, la fel ca pe Samsung Galaxy S10, iar ca bonus, tradiționalul stylus S Pen. Mda, cam zgârciți la detalii dar așa surprizele sunt mai dulci! Vedem ce se mai zvonește pe alte meleaguri.



Un alt detaliu picant este că generația aniversară de smartphone-uri Note de anul acesta, pentru prima oară în istoria Samsung, ne aduce nu doar un phablet, ci tocmai două: Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10 Pro sau Note 10+, aici încă merge dilema. Cele două versiuni se vor deosebi prin diagonala ecranului, prezența slotului pentru MicroSD și numărul de camere – versiunea standard se va alege cu trei senzori, iar cea de top cu tocmai patru.



Insiderii mai spun că nici la design nu vom avea schimbări majore, păstrându-se tradiționalul design minimalist cu linii și colțuri dure, care îl găsim și pe versiunea precedentă Galaxy Note 9. Din specificații tehnice, putem enumera: fingerprintul incorporat în display, procesor Snapdragon 855 sau Exynos 9820, memorie RAM cu capacitatea de 12GB, baterie cu capacitatea de 4170mAh și respectiv 4500mAh. În plus, versiunea standard se va alege cu 128GB memorie internă, iar cea Pro, cu 256GB.



Cam asta e tot! Detalii puține dar taaaare promițătoare. Nu ne rămâne decât să marcăm cu roșu data 7 august în calendar și să ne pregătim pentru o nouă lansare de proporții. Dar, chiar și așa, nu te lăsa dus de așteptare, trăiește vara din plin! Iar noi îți promitem să te ținem mereu la curent cu cele mai tari știri din lumea electronică.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu